Klassisk sommerhus med sauna – kun 175 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 177, Årgab

- Sommerhusnr.: E4297
6 pers.
Antal personer
175 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Karen Brands Vej 177 ved Hvide Sande finder I dette dejlige og velholdte sommerhus med en førsteklasses beliggenhed for enden af en lille stikvej, kun 150 meter fra klitter, strand og det fantastiske Vesterhav. Sommerhuset med sauna har plads til 6 personer og er helt perfekt til en afslappende ferie med familien. Hunden er også hjerteligt velkommen i feriehuset.

Hyggeligt og charmerende sommerhus – badeværelse med sauna

Sommerhuset på Karen Brands Vej 177 oser af charme og hygge, og her vil I få jer nogle skønne feriedage tæt på Vesterhavet. Feriens gæster kan fordele sig på de 3 soveværelser, og til hyggelige feriestunder sammen kan I samles i sommerhusets alrum.

Alrummet er det perfekte samlingssted på ferien, hvor I kan være sammen om madlavning og spisning efterfulgt af sjove spil og gode film. I ægte sommerhusstil er der en brændeovn i alrummet, der sørger for ekstra hyggelig stemning.

Fra stuen er der åben adgang til en skøn udestue, hvorfra I har udsigt mod det smukke klitlandskab i Hvide Sande. Det perfekte sted til en stille stund med en god bog eller en varm kop kaffe. 

Til en god gang afslapning kan I finde vej til sommerhusets badeværelse. Her står en dejlig sauna klar til jer, hvor I kan slappe fuldstændig af eller få varmen igen efter en tur i Vesterhavet. 

To store terrasser

De varme solskinsdage skal naturligvis tilbringes udendørs. Det kan I gøre på én af sommerhusets to store terrasser; den ene vender mod sydvest, og den anden vender mod nordøst.

Den nordøstvendte terrasse er perfekt at starte dagen på med den første kop kaffe, mens solen lige så stille begynder at stå op. På den sydvestvendte terrasse kan I finde liggestole og havemøbler frem og nyde sol hele dagen lang. Her står en udendørsgrill i beton også klar, så I kan slutte feriedagene af med en god grillmiddag på terrassen.

Med en afstand til stranden på kun 175 meter, kan I høre brændingen fra terrassen. Fra sommerhuset tager det jer kun få minutter at nå de kilometerlange sandstrande og det smukke Vesterhav. 

Hyggelig ferie i Hvide Sande

Feriehuset ligger i gåafstand til fiskerbyen Hvide Sande, hvor I finder gode indkøbsmuligheder, gode spisesteder og et skønt handelsliv med mange spændende butikker. Her kan I også besøge den hyggelige havn, hvor I har mulighed for at købe friskfanget fisk. 

Til vandhundene er der i Hvide Sande også mulighed for at afprøve kræfter med forskellige typer vandsport enten på havet eller i Ringkøbing Fjord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 2.082
Renoveret / Byggeår:2018 / 1978

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...