Lækkert sommerhus 200 meter fra skøn sand strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Præstestien 1, Årgab

- Sommerhusnr.: E4298
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte og velholdte sommerhus på Præstestien 1 har en dejlig beliggenhed i smukke omgivelser, tæt på strand og hav. Her er en skøn afskærmet og delvist overdækket terrasse, udstyret med liggestole, havemøbler og grill. Sommerhuset kan danne rammerne for den perfekte ferie for 8 feriegæster samt kæledyr.

Lad feriestemningen brede sig i brændeovnens skær

Uanset årstiden, danner dette sommerhus den perfekte ramme om jeres ferie. Det lyse og indbydende alrum er det perfekte samlingssted for hele familien, hvor I kan nyde samværet og hyggen. Sæt jer til rette i de komfortable møbler, og stream en god via film via Chromecast eller Apple TV, alt imens brændeovnen sørger for god varme og hygge. Derudover er der her også en energibesparende varmepumpe, der sørger for hurtig og effektiv opvarmning i den kolde tid.

Fordelt på de 115 m2 får I her 4 soverum hvoraf 3 er med dobbeltseng og det sidste med 2 enkeltsenge. Her kan I trække jer tilbage når dagen går på hæld, og få fornyet energi til næste dags aktiviteter.

I huset er også vaskemaskine og tørretumbler tilgængelig.

Afslapning i spabad og sauna – ren velvære

Efter en lang dag med aktiviteter, kan I læne jer tilbage i det varme vand i spabadet, og nyde roen. Snup en tur i saunaen efterfølgende, for at varme musklerne godt igennem, og I er nu klar til en ny dag fuld af spændende aktiviteter i den smukke natur

Slentretur på stranden og hygge på havnen i Hvide Sande

Nyd en afslappende dag eller aften på den fine afskærmede og delvist overdækkede terrasse. Terrassen er naturligvis udstyret med både havemøbler og liggestole. Udenfor finder I også udevask, hvor der kan fileteres frisk fanget fisk, mens børnene leger i sandkassen eller på gyngestativet. Nyd et glas køligt hvidvin og friskfanget fisk fra Hvide Sande, eller tænd op i grillen og steg en saftig bøf og skål med vennerne, mens solen går ned i klitterne bag dig.

Med rolig beliggenhed kun 200 meter fra strand og hav, og i cykelafstand fra den dejlige havneby Hvide Sande, er sommerhuset er det perfekte udgangspunkt for små udflugter i området. Stranden lokker i al slags vejr til leg og hygge, eller bare en hyggelig spadseretur med bølgernes brusen som baggrundsmusik.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4298

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden und können es auch nicht anders beschreiben. Es war toll

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes sauberes und gepflegtes Ferienhaus. An Ausstattung war alles da, was man braucht.
Große Terrasse mit zwei Tischen, Sitzmöbeln und Liegen mit Blick auf die Dünen.
Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben mit 4 Erwachsenen , einem Kleinkind und einem kleinen Hund in dem Haus gewohnt. Die Zimmeraufteilung hat uns gut gefallen, schön , dass es keine Etagenbetten gibt.
Die Einrichtung ist geschmackvoll , im großen Wohnzimmer ist auch genug Platz zum Spielen bei schlechtem Wetter.
Das Haus wirkt sehr gepflegt mit einer guten Außenanlage.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:116 / 1.679
Renoveret / Byggeår:2015 / 2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...