Lækkert aktivitetshus med udesauna og udespa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 399, Årgab

- Sommerhusnr.: E4307
10 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
4400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
5 pers.
Standvandspa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer i om luksus tæt på Vesterhavet? Så kan dette luksuriøse feriehus på Tingodden 399 bestemt noget for jer. Her finder I et 10-personers aktivitetssommerhus, beliggende kun 75 meter fra Vesterhavet. Sommerhuset er renoveret i 2022, og giver jer muligheden for en uforglemmelig ferie i et moderne sommerhus med udesauna, udespa og standspa samt billard, storskærm og Playstation 5 med videre.

Moderne aktivitetshus med 5 soveværelser og spabad

I det store, moderne sommerhus finder hele familien plads til en begivenhedsrig og uforglemmelig ferie.Her er der virkelig kræset for detaljerne – lækre kvalitets materialer og alt lyst og venligt.

Her er et fint aktivitetsrum med billard, Pro Elektronisk dartmaskine og Playstation 5, så der kan afholdes indtil flere spændende turneringer, hvor I kan finde familiens ultimative mester.

I det lyse og indbydende opholdsrum er der plads til hele familien, som kan hygge sig på en kold sommeraften. Her kan I tænde op i brændeovnen, mens I ser en god film. Der er desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte til opvarmningen eller til at køle feriehuset ned på de varmere sommerdage.

Sommerhuset har 2 badeværelser, begge med gulvvarme, hvoraf der på det ene findes et spabad, der indbyder til velvære og afslapning.

Efter en oplevelsesrig dag kan I trække jer tilbage til en god nats søvn. Sommerhuset har 5 rummelige soveværelser med komfortable senge. Der er 4 dobbeltsenge, mens der på det sidste værelse er 2 enkeltsenge.

Stor lukket terrasse med udesauna og spabad og gratis vand 

En oase til afslapning venter på jer i det udendørs område ved sommerhuset. Terrassen på naturgrunden inviterer jer til at nyde solen på liggestolene, mens Vesterhavet bruser lige rundt om hjørnet. Komfortable havemøbler og grill står klar til jer, så I kan holde en hyggelig grillaften i familiens selskab.

Terrassen er lukket samt delvist overdækket og afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden, og hundene kan gå frit rundt. Desuden er der på terrassen en udebruser, dog opvarmes vandet til bruseren af vejret, og vandtemperaturen afhænger derfor af vejrforholdene.

Når aftenen er ved at være omme, kan I hoppe en tur i det udendørs spabad efterfulgt af en tur i den varme sauna på terrassen.

Desuden er der i sommerhuset gratis vand, så I skal derfor ikke bekymre jer om vandforbruget når I nyder spabadet. 

Fantastsik beliggenhed med 75 meter til Vesterhavet

Kun få skridt væk fra sommerhuset venter den kilometerlange, hvide sandstrand i Årgab på jer. Fra sommerhuset er der blot 75 meter til stranden. Det naturskønne område er præget af et smukt klitlandskab, der indbyder til lange vandre- eller cykelture.

Udover vandsport, fiskeri og rideture byder den lille kystby Hvide Sande jer på shopping, skønne spisesteder med udsigt over slusen og havnen samt fiskeri ved slusen. Så fang selv dagens fisk og grill den på terrassen om aftenen.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4307

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit 7 Personen und einem Hund in diesem strandnah gelegenen Ferienhaus. Es war geräumig und die Küche war gut ausgestattet. Die Betten war bequem und sauber. Die Kinder konnten sich gut im Spielezimmer beschäftigen. Die schöne Aussenanlage konnte zu dieser Jahreszeit leider nicht genutzt werden. Im Sommer bestimmt herrlich. Kleine Kinder und Haustieren können nicht ausbüchsen, da es eine geschlossene Terrasse ist. Wir würden jederzeit wiederkommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles zum Wohlfühlen. Die Zimmer sind alle schön hell und der Aktivitätenraum ist klasse und gut auch technisch gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

-solides Haus, welches durch seinen Außenbereich besticht

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:180 / 1.214
Renoveret / Byggeår:2022 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...