Sommerhuse ved Vesterhavet er hyggeoaser

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 11, Årgab

- Sommerhusnr.: E4371
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Sommerhuse er lig med rendyrket feriestemning. På en naturgrund bare 250 meter fra stranden ligger dette hyggelige feriehus. Huset har en rigtig god beliggenhed midt i et naturskønt område. Huset har en dejlig overdækket terrasse og ligger desuden bare 200 m til købmand i sommerperioden.

Sommerhus ved Vesterhavet

At holde ferie i ét af de mange sommerhus fra Esmarch ved Vesterhavet er noget helt særligt. Det byder på ro og afslapning i flotte, naturskønne omgivelser. Og så ligger husene tæt ved stranden. Dette sommerhus på Tingodden i Årgab er ingen undtagelse. Huset ligger bare 250 meter fra vandet, på en dejlig, flot naturgrund, hvor der er god plads at lege på for børnene. Huset har samtidig en rigtig skøn aftenterrasse mod nordvest. Her kan solnedgangen nydes som en smuk kullisse om en perfekt grillaften. På husets sydside finder I en dejlig glasveranda, der gør det muligt at nyde den smukke natur udenfor en stor del af året.

Indretning med gode hyggekroge

Indenfor fremstår alt i indretningen pænt og lyst. Hjertet i huset er det dejlige køkken-alrum. Her finder I dejlige hyggekroge, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab. Særligt den lille, hyggelige alkove i stuen er værd at fremhæve. Den er perfekt som en lille hule til børnene eller som en hyggeplads, hvor udsigten til husets terrasse kan nydes på langs.

Sommerhuse på Tingodden

Tingodden er en lang sommerhusstrækning på godt 3 km. Tingodden har en flot og meget smuk placering mellem fjord og hav. Og kun nogle få kilometer væk ligger den lille, hyggelige havneby Hvide Sande. Her kan I opleve fiskeauktion, stå på vandski på kabelbanen eller spise på én byens lækre spisesteder. Byen har naturligvis også et godt og spændende udvalg af butikker og friske, lokale råvarer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2006 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...