Sommerhus med lukket terrasse og udsigt nær stranden.

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 99, Årgab

- Sommerhusnr.: E4452
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt sommerhus midt i den vestjyske natur kun 150 m. til stranden. Til huset hører en vestvendt lukket terrasse, hvorfra den smukke udsigt til klitter og åbent landskab ugeneret kan nydes. Huset er lyst, venligt, og stilfuld indrettet, og der er god plads til 8 personer.

Velholdt sommerhus med lukket terrasse

Et æstetisk sommerhus med lys og stilfuld indretning, der giver den helt rette ferieatmosfære. Køkkenet med mikroovn, opvaskemaskine, køleskab og fryser er i åben forbindelse med spiseafdelingen, og her giver loftet til kip med synlige bjælker en dejlig følelse af rummelighed. I stuen er der god plads til hele familien i de behagelige møbler. Så her bliver der med sikkerhed hygget foran brændeovnen og det store fladskærms-TV. Sommerhuset har to badeværelser med gulvvarme og bruseniche. I det store badeværelse er der også spa og sauna, så er man til wellness og forkælelse, er dette hus et oplagt valg.

Husets 4 hyggelige soveværelser stiller i alt 8 sovepladser til rådighed. I de 3 af soveværelserne er der dobbeltsenge, og i det sidste er der 2 enkeltsenge.

Vest for huset ligger den fine lukkede terrasse, som er helt perfekt, hvis man har mindre børn med på ferie.

Smuk udsigt og adgang til stranden

På terrassen kan familien med sikkerhed tilbringe hyggelige grillaftener og mange gode timer på solrige dage. Og herfra har man en utrolig smuk udsigt over det åbne landskab og til de nærtliggende klitter, som simpelthen skal opleves.

Syd for huset er der en lille sti, som fører over klitterne og ned til stranden, som kun ligger 150 m fra huset. Dermed har man en god direkte adgang til Vesterhavet.

Google Photo E4452
Google Maps E4452

Det siger vores gæster om sommerhuset E4452

D.
sagde , Danmark

SuperSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...