Dejligt sommerhus med udespa kun 50 meter fra Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 187, Årgab

- Sommerhusnr.: E4454
5 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
2050 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Med en fantastisk beliggenhed og kun 50 meter fra det unikke Vesterhav finder I sommerhuset med udendørs spabad på Karen Brands Vej 187. Feriehuset er renoveret i 2021 og har plads til 5 personer, og hvis hunden vil med, er der også plads til den.

Lyst køkkenalrum med gulvvarme

Med det lyse klinkegulv og troldtekte lofter fremstår køkkenalrummet lyst og venligt. Det store glasparti til sydvestvendt terrasse giver et flot lysindfald, og med køkkenet i åben tilgang til stuen er der lagt op til hygge, hvor også kokken kan være med. Køkkenet er blandt andet udstyret med opvaskemaskine, så opvasken er ikke noget problem.

Brændeovnen er placeret centralt i stuen, så I kan nyde varmen fra såvel køkken som fra spise- og opholdsstue. Brændeovnen er et godt supplement til den behagelige gulvvarme i de kølige måneder og spreder ellers hygge året rundt.

3 gode værelser – bad med gulvvarme

De 5 sovepladser fordeler sig på 3 værelser med henholdsvis 2 dobbeltsenge og 1 enkeltseng. Badeværelset med gulvvarme er praktisk placeret i samme ende af sommerhuset som værelserne, så om morgenen er der ikke langt fra sengen til et forfriskende brusebad, inden I tager hul på endnu en fantastisk dag ved Vesterhavet.

Træterrasse med udespa og kun 50 meter til stranden

Med udgang fra stuen og husets badeværelse ligger den dejlige sydvestvendte træterrasse. Det lækre udendørs spabad, der er belejligt placeret ud for badeværelset, sætter prikken over i’et og indbyder til skønne wellnessoplevelser året rundt. Med feriehusets unikke placering på en naturgrund op til klitten er der lagt op til privatliv, og I kan ugeneret fylde sanserne med udsigt til smuk natur og havets brusen i baggrunden, mens bøffen steger på grillen. Skulle lyden af havet virke tiltrækkende, skal I bare et smut på 50 meter op over klitten, og så er I på stranden. Her kan I nyde de smukke solnedgange året rundt.

Bo tæt på vandsport, vandreruter og nærmeste by

Med sin beliggenhed midt på Holmsland Klit byder Årgab på mange muligheder lige fra vandsportsaktivitet til cykle- og vandreture. Er I mere til café- og restaurantbesøg har I ikke langt til den hyggelige fiskerby Hvide Sande, hvor der også er mulighed for at gøre en god handel.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.806
Renoveret / Byggeår:2021 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...