Skønt feriehus i Årgab helt tæt på strand

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 2 C, Årgab

- Sommerhusnr.: E4468
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Mettes Bjerg 2 C finder I dette hyggelige feriehus tæt på stranden i det populære ferieområde Årgab syd for Hvide Sande – med al den komfort der behøves for at få en uforglemmelig ferie med venner ved Vesterhavet. Sommerhuset byder plads til op til 4 feriegæster og er udstyret med både spabad og sauna.

Skønt feriehus til ferien på tomandshånd eller med gode venner

Feriehuset tilbyder jer de perfekte rammer for en afslappet ferie ved havet. Sommerhuset har alt lige fra spabad og sauna, gratis internet, til en dejlig brændeovn, som sørger for hyggestemning og behagelig varme. Her mangler der bare ingenting!

Desuden er der en energibesparende varmepumpe i sommerhuset, som I med fordel kan benytte jer af.

De 4 sovepladser er fordelt på 2 gode værelser, som begge er indrettet med dobbeltsenge. Badeværelset er udstyret med gulvvarme samt en vaskemaskine.

Fantastisk beliggenhed kun 100 m. fra stranden og 2 km. ind til havnebyen Hvide Sande

Feriehuset ligger kun 100 meter fra havet – bedre kan det næsten ikke blive. På 2 minutter er I på stranden, og når det bliver tid til en softice, kan I snuppe cyklerne og være på havnen i Hvide Sande på 10 minutter. Her finder I desuden et bredt udvalg af små butikker og hyggelige restauranter med udsigt til slusen.

Men I kan jo også nyde livet på jeres egen afskærmede terrasse, hvor liggestole, havemøbler og grill naturligvis står til fri afbenyttelse. En perfekt afslutning på en oplevelsesrig feriedag er med et køligt glas vin og en lækker bøf fra grillen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:77 / 1.320
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...