Skønt feriehus i Årgab helt tæt på strand

4
icon
icon
icon
icon
Mettes Bjerg 2 C, Årgab - Søg på husnr. E4468
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt feriehus tæt på stranden i det populære område Årgab syd for Hvide Sande – med al den komfort, der behøves for at få en uforglemmelig ferie med venner ved havet. Huset har plads til 4 personer i to dobbeltværelser.

Skønt feriehus til ferien på tomandshånd eller med gode venner

Dette feriehus tilbyder jer de perfekte rammer om en afslappet ferie ved havet. Huset har alt lige fra spa og sauna over vaskemaskine og Wi-Fi til en dejlig brændeovn, som sørger for hyggestemning og behagelig varme. Her mangler der bare ingenting!

Fantastisk beliggenhed kun 100 m. fra stranden og 2 km. ind til havnebyen Hvide Sande

Feriehuset ligger kun 100 m. fra havet – bedre kan det næsten ikke blive. På 2 minutter er I på stranden og når det bliver tid til en softice, kan I snuppe cyklerne og være på havnen i Hvide Sande på 10 minutter.

Men I kan jo også nyde livet på jeres egen afskærmede terrasse, hvor liggestole, havemøbler og grill naturligvis står til fri afbenyttelse.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4468

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt hus, velindrettet rent og pænt.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:77 / 1.320
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, klinker i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...