Skønt feriehus i Årgab helt tæt på strand

4
3008
Mettes Bjerg 2 C, Årgab - Søg på husnr. E4468

Hyggeligt feriehus tæt på stranden i det populære område Årgab syd for Hvide Sande – med al den komfort, der behøves for at få en uforglemmelig ferie med venner ved havet. Huset har plads til 4 personer i to dobbeltværelser.

Skønt feriehus til ferien på tomandshånd eller med gode venner

Dette feriehus tilbyder jer de perfekte rammer om en afslappet ferie ved havet. Huset har alt lige fra spa og sauna over vaskemaskine og Wi-Fi til en dejlig brændeovn, som sørger for hyggestemning og behagelig varme. Her mangler der bare ingenting!

Fantastisk beliggenhed kun 100 m. fra stranden og 2 km. ind til havnebyen Hvide Sande

Feriehuset ligger kun 100 m. fra havet – bedre kan det næsten ikke blive. På 2 minutter er I på stranden og når det bliver tid til en softice, kan I snuppe cyklerne og være på havnen i Hvide Sande på 10 minutter.

Men I kan jo også nyde livet på jeres egen afskærmede terrasse, hvor liggestole, havemøbler og grill naturligvis står til fri afbenyttelse.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:77 / 1.320
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, klinker i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...