Hyggeligt feriehus med dejlig terrasse tæt på stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Granvej 9, Årgab

- Sommerhusnr.: E4511
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset er personligt indrettet, så den traditionelle feriehusstemning stadig kan mærkes. Her kan du tilbringe de med lange sommerdage på terrassen mens børnene leger. Og når det er rigtig varmt, kan du gå en tur til stranden eller køre til Hvide Sande og nyde en is på havnen.

I feriehuset er der plads til hygge og samvær

Feriehuset er helt ideelt til dig, der trænger til et pusterum fra hverdagen og en ferie, hvor det er samværet, der er vigtigst. I stuen er er der plads til hygge foran tv’et eller omkring sjove spil – og her sørger brændeovnen ikke kun for en god varme, men også en hyggelig stemning.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, så det indbyder til fællesmadlavning og gode samtaler mens maden simrer.

Du kan nyde naturen på den gode terrasse

Ved feriehuset har du en dejlig sydvendt terrasse, hvor du kan nyde de gode solskinsdage og grillaftener – helt perfekt, når du bare vil slappe af og nyde den friske luft.

Fra feriehuset har du kun en kort gåtur ned til stranden

Feriehuset ligger kun 250 meter fra Vesterhavet. Her indbyder den gode sandstrand til lange gåture langs vandet – uanset årstiden. Og har du lyst til at opleve den hyggelige havneby, Hvide Sande, ligger den heller ikke langt derfra.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4511

DE
D.
sagde , Deutschland

Offener heller Blick zu den Dünen.
Man kann sich als Familie sehr gut auch im Haus aufhalten und auch wunderschöne Abende am Kamin genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus, bei dem man das Herzblut des Besitzers spüren kann. Modernisiert, geräumig mit einer absolut guten Küche, die keine Wünsche offen lässt. Die Schmutzschleuse ist gut durchdacht. Alles in allem: nur zu empfehlen. Danke für einen schönen Aufenthalt.

Jan und Petra

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut gelegenes FH, kurze Entfernung zum Strand und zum Ort (Hvide Sande).
Zweckmäßig und praktisch eingerichtet, besonders praktisch ist der geschlossene Vorraum. Hier kann man – sofern man Hundebesitzer ist – den Hund sehr gut trocknen und säubern, dass hält die Wohnung sauber.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:74 / 1.590
Renoveret / Byggeår:2017 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...