Yderste klitrække, overdækket terrasse og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 101, Årgab

- Sommerhusnr.: E4529
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et feriehus i yderste klitrække i Årgab med en skøn overdækket og lukket terrasse, og hund er velkommen. Gode værelser og 2 badeværelser og med sauna og loft til kip i køkken og stuen. Der er en skøn udsigt over klitlandskabet mod vest og med Vesterhavet og den skønne strand få minutter fra huset.

Et godt feriehus i yderste klitrække og med overdækket terrasse

Et moderne og indbydende feriehus beliggende i yderste klitrække i det attraktive Årgab. Huset er godt indrettet og vender godt på grunden, i forhold til både sol og læ. Der er en lækker terrasse til huset, meget af den er helt lukket og mod sydvest er den delvist overdækket. Huset er udstyret med de moderne bekvemmeligheder en familie ønsker i dag, herunder en lækker sauna og en spa. Naturligvis er der en brændeovn, perfekt efter en tur langs havet.

Et perfekt feriehus til familien med børn og hund

Årgab og Holmsland Klit er en skøn feriedestination, for familier som værdsætter ro, en fantastisk natur og aktiviteter for alle, til lands og til vands. Der er mulighed for skønne traveture i området, noget som både børn og familiens hund også vil nyde. Hvide Sande er kun fem minutter væk i bil, er man lystfisker eller ønsker man blot at shoppe eller at spise på en af byens restauranter, er mulighederne mange. Men det er altid skønt at komme hjem til huset, hjem til den vidunderlige havduft.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4529

DE
D.
sagde , Deutschland

sehr schönes Ferienhaus mit absolut schönsten Blick auf die Dünen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat alles was man braucht, um tolle Tage zu verbringen. Man hat einen tollen Blick auf die Dünen und ist innerhalb weniger Minuten am Strand. Bei der Einrichtung haben wir auch nichts vermisst, aber das haben wir auch noch nie bei einem Esmark Haus.
Für Hundebesitzer ist es sehr praktisch, dass es einen abgetrennten Flur mit Tür gibt. Da kann man in Ruhe die Hunde saubermachen bevor man sie in den Wohnbereich lässt.
Wir haben uns in dem Haus sehr wohlgefühlt und würden es wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes, geräumiges, helles Haus!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...