Yderste klitrække, overdækket terrasse og hund tilladt

5
5918
Tingodden 101, Årgab - Søg på husnr. E4529

Et feriehus i yderste klitrække i Årgab med en skøn overdækket og lukket terrasse, og hund er velkommen. Gode værelser og 2 badeværelser og med sauna og loft til kip i køkken og stuen. Der er en skøn udsigt over klitlandskabet mod vest og med Vesterhavet og den skønne strand få minutter fra huset.

Et godt feriehus i yderste klitrække og med overdækket terrasse

Et moderne og indbydende feriehus beliggende i yderste klitrække i det attraktive Årgab. Huset er godt indrettet og vender godt på grunden, i forhold til både sol og læ. Der er en lækker terrasse til huset, meget af den er helt lukket og mod sydvest er den delvist overdækket. Huset er udstyret med de moderne bekvemmeligheder en familie ønsker i dag, herunder en lækker sauna og en spa. Naturligvis er der en brændeovn, perfekt efter en tur langs havet.

Et perfekt feriehus til familien med børn og hund

Årgab og Holmsland Klit er en skøn feriedestination, for familier som værdsætter ro, en fantastisk natur og aktiviteter for alle, til lands og til vands. Der er mulighed for skønne traveture i området, noget som både børn og familiens hund også vil nyde. Hvide Sande er kun fem minutter væk i bil, er man lystfisker eller ønsker man blot at shoppe eller at spise på en af byens restauranter, er mulighederne mange. Men det er altid skønt at komme hjem til huset, hjem til den vidunderlige havduft.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...