Klassisk sommerhus 300 meter fra stranden med indhegnet grund

3
icon
icon
icon

Tingodden 114, Årgab

- Sommerhusnr.: E4538
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
5400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I et klassisk sommerhus i Årgab vil I møde et behageligt og lyst sommerhus på Tingodden 114, hvor der er alt hvad I behøver for at nyde en afslappende ferie ved Vesterhavet. Sommerhuset blev bygget i 1980, men er blevet renoveret i 2023, så her er der et sommerhus med masser charme og sjæl. Nyd samværet med din familie på op til 5 personer og jeres 2 firbenede familievenner er også velkommen.

Afslappende ferie med brændeovn

Sommerhuset på Tingodden 114 er særligt afslappende, med blandt andet et rummeligt og lyst køkkenalrum, som byder til samvær med familien. I køkkenalrummet vil I møde et behageligt sofaområde, med fjernsyn og bluetooth højtaler så I kan fylde rummet med jeres ynglings musik. Derudover kan I foretage dagens madlavning I et behageligt og funktionelt køkken.

Til aften er der 3 komfortable soveværelser med i alt 5 sengepladser. Herunder er der 1 dobbeltseng og 3 enkelt senge. Her kan I roligt lade op til endnu en skøn feriedag. Desuden er der 1 badeværelse med gulvvarme, så I ikke skal fryse fødderne om morgenen.

Nyd naturen med plænegrund

Når vejret tillader det, kan I nyde et skønt udendørsareal. Her er der en stor indhegnet plænegrund, som både børn og hunde vil kunne benytte, uden I behøver holde øje med dem. Det er oplagt at medbringe diverse havespil som I kan hygge jer med hele familie. F.eks. kongespil eller stangtennis

Udenfor kan I desuden også slappe af på den åbne træterrasse, enten med næsen op i solen på solsengene eller siddende i havemøblerne under parasollen. Herude kan I også lave et lækkert grillmåltid på gasgrillen.

Velkommen til Årgab tæt på Vesterhavet

Sommerhusområde Årgab har masser ting at tilbyde, men et af højdepunkterne er klart beliggenheden. Her bor I nemlig blot 300 meter fra det brusende Vesterhav med de smukke hvide sandstrande. Det er oplagt at nyde mere end en dag her, med badning og strandhygge med børnene.

Derudover bor I cirka 3 kilometer fra den charmerende havneby Hvide Sande. Hent dagens morgenbrød her eller spis et lækkert måltid på en af byens restauranter. I Hvide Sande er der desuden mange hyggelige butikker, hvor I kan shoppe lidt, spise en is eller nyde en sodavand.

Hvis man er vandsport eller fiske interesseret, er der også rig mulighed for dette. Lån en fiskestang, og se om I kan fange en sild, eller prøve kræfter med windsurfing, kabelpark eller SUP-board.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4538

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, frisch renoviertes Haus mit tollem kompletten Zaun rund ums Grundstück. Für Hunde absolut geeignet. Obwohl das Haus direkt an der Straße steht, ist der Straßenlärm nicht nervig laut. Man kann sogar morgens auf der Terrasse in der Sonne frühstücken ohne das die Autos stören. Zu erwähnen wäre das das 3. Schlafzimmer Durchgangszimmer zum Badezimmer ist. Lage zum Strand oder zum Spaziergang in der Heide einfach toll.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 3.328
Renoveret / Byggeår:2023 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...