Klassisk sommerhus på indhegnet grund – kun 300m fra stranden

3
icon
icon
icon

Tingodden 114, Årgab

- Sommerhusnr.: E4538
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
5400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker I en afslappende ferie tæt på Vesterhavet med jeres to hunde? Så er dette sommerhus på Tingodden 114 det rette for jer. Huset ligger på en indhegnet grund, midt i det naturskønne sommerhusområde Årgab, blot 300 meter fra stranden og Vesterhavets brusende bølger.

Afslappende ferie med brændeovn

Sommerhuset fra 1980 er renoveret i 2023 og byder på et rummeligt og lyst køkkenalrum, som inviterer til samvær med hele familien. Skab god stemning med bluetooth-højtaleren og sæt jeres yndlingsmusik på, mens det moderne og funktionelt udstyrede køkken med opvaskemaskine og mikroovn gør hverdagens pligter mere overskuelige.

Sofahjørnet er, udover med sofa og tv, også udstyret med to gode lænestole med fodskammel og en dejlig brændeovn, så I kan afslutte en begivenhedsrig dag i en komfortabel setting med brændeovnens knitren i baggrunden.

Badeværelset er tilmed udstyret med gulvvarme, så I ikke skal frygte kolde fliser om morgenen.

Indhegnet plænegrund mellem hav og fjord

Når vejret tillader det, kan I nyde dagen på husets træterrasse. Indhegningen omkring plænegrunden gør, at I kan slippe bekymringerne for familiens mindre to- og firbenede medlemmers færden. Børnene kan boltre sig på plænen med diverse havespil, mens hundene frit kan snuse rundt.

I mellemtiden kan I nyde solen i en af liggestolene og hen ad aftenen tænde op i grillen og nyde den friske havluft og det åbne klitlandskab mellem hav og fjord.

Velkommen til Årgab tæt på Vesterhavet

Sommerhuset ligger ved gode stisystemer, som kan benyttes til både gåture med hundene eller en cykeltur, hvor man kan opleve området på en anderledes måde. Sommerhusområdet Årgab er placeret mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er ikke langt til Hvide Sande med de mange muligheder for underholdning, shopping og lækre spisemuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4538

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus befindet sich am Ende einer Sackgasse, somit sehr ruhig gelegen. Die hinter Heidelandschaft liegende Hauptstraße empfindet man nicht als störend. Hier kommen Mensch und Vierbeiner zur Ruhe

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schön aber sehr einfach eingerichtet. Positiv ist, dass es vollständig eingezäunt ist.
Alles notwendige ist vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus, nah am Strand in schöner Dünenlandschaft. Für Hundehalter durch komplette Einzäunung sehr geeignet. In der Hauptferienzeit ist aber auch mit vermehrten Fahrzeuggeräuschen durch die Nähe der Hauptstrasse zu rechnen. Ansonsten top Lage

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 3.328
Renoveret / Byggeår:2023 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...