Feriehus kun 100 meter fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon
2538
Tingodden 359, Årgab - Søg på husnr. E4589

På Tingodden i Årgab finder du dette dejlige feriehus. Huset har en god beliggenhed på en naturgrund tæt ved havet. Huset har en god og enkelt indretning med tre soverum og plads til 6 personer. Uderummet byder på en fin lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og vest.

Husets indretning og terrasser

Alt i husets indretning fremstår lyst og pænt. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spise- og opholdsrum og er dermed også hjertet i huset. Det er her, man samles om morgenmaden, frokosten og middage, når vejret ikke tillader, at I kan sidde ude. Huset er indrettet med tre soverum, hvoraf de to er med dobbeltseng og det sidste med enkeltsenge. Derudover byder huset på en sauna, som er dejlig at sidde i efter en dag ude i den friske, vestjyske luft. Huset er ideelt for to par, der rejser sammen eller en lille børnefamilie.

Uderummet byder på en fin, lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og vest. Her kan sommertimerne nydes fra havemøblerne med en god bog, en kop kaffe eller dagens avis.

Kun 100 meter fra vandet

Med en beliggenhed bare 100 meter fra vandet, er der rig mulighed for at bade i Vesterhavet eller gå en tur langs vandet og nyde den friske, rene luft og lyden af bølger, der bruser. Området er flot og storslået – uanset årstid, vejr og vind.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2009 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...