Feriehus kun 100 meter fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 359, Årgab

- Sommerhusnr.: E4589
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Tingodden i Årgab finder du dette dejlige feriehus. Huset har en god beliggenhed på en naturgrund tæt ved havet. Huset har en god og enkelt indretning med tre soverum og plads til 6 personer. Uderummet byder på en fin lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og vest.

Husets indretning og terrasser

Alt i husets indretning fremstår lyst og pænt. Køkkenet ligger i åben forbindelse med spise- og opholdsrum og er dermed også hjertet i huset. Det er her, man samles om morgenmaden, frokosten og middage, når vejret ikke tillader, at I kan sidde ude. Huset er indrettet med tre soverum, hvoraf de to er med dobbeltseng og det sidste med enkeltsenge. Derudover byder huset på en sauna, som er dejlig at sidde i efter en dag ude i den friske, vestjyske luft. Huset er ideelt for to par, der rejser sammen eller en lille børnefamilie.

Uderummet byder på en fin, lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og vest. Her kan sommertimerne nydes fra havemøblerne med en god bog, en kop kaffe eller dagens avis.

Kun 100 meter fra vandet

Med en beliggenhed bare 100 meter fra vandet, er der rig mulighed for at bade i Vesterhavet eller gå en tur langs vandet og nyde den friske, rene luft og lyden af bølger, der bruser. Området er flot og storslået – uanset årstid, vejr og vind.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4589

D.
sagde , Egtved

Dejligt familiehus, som indeholder det man kan forvente. Er placeret i en skøn og rolig natur. Vil uden problemer leje det igen.

D.
sagde , Danmark

Pænt or ordentligt sommerhus med god beliggenhed.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2009 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...