Velholdt feriehus på naturgrund tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 433, Årgab

- Sommerhusnr.: E4592
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Spændende indrettet og velholdt feriehus, der har en skøn beliggenhed på en naturgrund i et roligt område, hvor du også kan nyde udsigten til fjorden og og gåture til Vesterhavet, der ikke ligger langt derfra.

Velholdt feriehus til afslapning og gode hyggestunder

Feriehuset er dejligt og praktisk indrettet, så du kan nyde en rigtig dejlig ferie. I køkkenet har du god skabs- og bordplads, når du laver mad. Og da det er i åben forbindelse med spiseafdelingen, er det dejligt rummeligt og perfekt til hyggelige stunder med familien.

Stuen finder du i forskudt plan, hvilket har en god effekt og nærmest gør den til en rigtig hyggekrog, hvor der slappes af med en god film og ild i brændeovnen.

Derudover er der i dette feriehus lavet separat baderum og wc-rum, hvilket er praktisk, når du har en større familie, eller hvis du gerne vil have nogle afslappende stunder i spaen eller saunaen, som findes i baderummet.

Dejlig beliggenhed på en naturgrund i et roligt område

Feriehuset ligger på en skøn naturgrund, så du rigtig kan opleve den vestjyske natur med marehalm og klitter. Og på den gode terrasse kan du slappe af i liggestolen med en god bog, eller nyde morgenkaffen, frokosten eller grillaftenen med udsigten til fjorden i baggrunden.

Kort afstand til Vesterhavet og stranden

Fra feriehuset har du kun en god gåtur ned til stranden, hvor du året rundt kan nyde lange gåture langs vandet. Især om sommeren er det rigtigt skønt at komme ned og og køle af i de salte bølger.

Derudover er der heller ikke langt til Ringkøbing Fjord, der også har en rigtig smuk og mere idyllisk natur – måske er dette at fortrække, hvis du har småbørn med.

Ungdomsgrupper er ikke tilladt i huset.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4592

D.
sagde , Tranbjerg

Dejligt hus som levede fint op til vores forventninger. Der var alt hvad vi skulle bruge og huset fremstod rent og pænt. Der var god plads og vi satte stor pris på det rummelige og veludstyrede køkken med et flot view udover klitter og fjorden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 2.000
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...