Dejligt sommerhus tæt ved stranden

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 88, Årgab

- Sommerhusnr.: E4610
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus fra 1978 fremstår lyst og velholdt overalt. Sommerhuset ligger i det naturskønne Årgab på Tingodden 88. Sommerhuset er et godt valg for dig, der gerne vil bo i kort gåafstand til Vesterhavet, og som gerne vil bo i et dejligt sommerhus med en dejlig udsigt.

Plads til nærvær og afslapning i gode rammer

Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet. Det er tydeligt at se, at huset har gennemgået omhyggelig renovering gennem årene, og at man har gjort utroligt meget ud af at skabe en dejlig, rart og imødekommende atmosfære i huset. Her føler man sig godt tilpas og hjemme. Sommerhuset er et godt valg for en hyggelig og afslappende ferie med familien.

Vægge, lofter og gulve er holdt i lyse nuancer og skaber en rigtig dejlig stemning i feriehuset. Den store terrassedørsåbning i sommerhusets alrum lukker samtidig en masse lys og luft ind i indretningen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Det betyder, at I hele tiden har en følelse af at være samlet som familie – også selvom I laver forskellige ting. Og det er netop følelsen af nærvær og fællesskab, som kendetegner en rigtig sommerhusferie.

Sommerhuset har et tilhørende aktivitetsrum med et multibord. Her kan børnene få lov at spille airhockey, mens der bliver lavet aftensmad. I kan også afholde en spændende turnering og finde familiens ultimative spillemester. I aktivitetsrummet har I også mulighed for at nyde aftenen med et glas vin, hvis ikke vejret tillader, at I kan sidde udendørs.

Dejligt uderum tæt ved stranden

Sommerhuset har gode terrasseforhold rundt om huset. Fra terrassen har du fantastisk udsigt over hede og klitter. Her kan I nyde morgenkaffen eller en god middag fra grillen sammen med venner og familie. I kan også tage en tur til stranden og samle sten eller lede efter rav. Vesterhavet er magisk hele året rundt. Her er der højt til loftet og masser af frisk luft.

Hvide sande – på kanten af Danmark

Hvide Sande ligger på kanten af Danmark. Helt ud til Vesterhavet. Her finder du eventyrlige klitter, der ligger som bølger i landskabet. Her er der den fineste sandstrand, så langt øjet rækker og fiskekuttere med friske fisk. I Hvide Sander finder du nærvær og ro og et væld af muligheder for en aktiv ferie i naturen. Desuden har byen mange spændende butikker og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4610

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wunderbar und mit allem was man sich wünscht, sehr gut ausgestattet.
Die Lage und besonders der Blick auf die Dünen war wunderschön. Der Aufstieg über die doch recht hohe Düne war etwas steil, nicht für jedermann empfehlenswert. Mich hat es aber nicht gestört.
Ich kann dieses schöne Domizil nur weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines gemütliches Haus, ideal für 4 Personen, das sehr dicht zum Strand liegt. Der Ausblick aus dem Wohnraum gibt das Gefühl von Weite, obwohl mal von anderen Häusern umgeben ist.
Für schlechtes Wetter, oder um sich aus dem Wege zu gehen gibt es eine extra Hütte mit Tischfußball/Airhockey/Billard. Es ist einfach, aber gut ausgestattet. Wer keinen Wert aus Sauna oder Whirlpool legt, ist hier genau richtig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut ausgestattetes Ferienhaus, in dem wir uns wohl gefühlt haben. Bequeme Betten, Duschtrennwand statt Vorhang und wunderschöner, unverdauter Blick in die sanfte Dünenlandschaft haben uns besonders gefallen. Die Strandaufgänge in der Nähe sind leider sehr steil und für Kinder und ältere Menschen nur sehr eingeschränkt zu empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2014 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...