Stråtækt sommerhus tæt på strand til ferie med hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 108, Årgab

- Sommerhusnr.: E4685
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et skønt lille sommerhus, nyrenoveret i 2021 og med en udsøgt beliggenhed kun 200 meter til Årgab strand. Huset er til 4 personer og 2 hunde. Tingodden i Årgab er et særdeles attraktiv område tæt på hav, fjord og Hvide Sande.

Hyggeligt sommerhus tæt på Årgab strand

Et rigtig dejligt og smagfuldt indrettet sommerhus i 2 plan. Gennemrenoveret med sans for detaljerne i 2021. Køkkenet står i åben forbindelse med den hyggelige stue. Her finder I bl.a. husets flotte, indbyggede brændeovn, som giver både hygge og dejlig varme. Stuen er smagfuldt indrettet. Her er fladskærms-TV, DVD og gratis trådløst internet. Det ny renoverede badeværelse har bruseniche, vaskemaskine og gulvvarme. Ovenpå er husets 2 soveværelser, begge med gulvtæppe, skrå vægge og synlige bjælker. Det ene soveværelse har 2 enkeltsenge og det andet har en dobbeltseng samt udgang til altan. Som et ekstra plus har Tingodden 108 også en energibesparende varmepumpe.

Terrasser og smuk natur – ideel til ferie med hund

Huset har to dejlige træterrasser. En sydvendt, delvist overdækket og delvist afskærmet samt en læfyldt terrasse mod øst. Fra begge terrasser er der en vidunderlig udsigt over det smukke klitlandskab. Hav og strand ligger kun 200 m fra huset, og det giver rigtig gode muligheder for mange skønne traveture.

Det helt rigtige sommerhus til et par eller den lille familie med hund(e).

Det siger vores gæster om sommerhuset E4685

D.
sagde , Danmark

Et charmerende feriehus. Ikke så stort, men det har alt den man forventer.
Pæn stand og ikke formeget – man skal også kunne se og fornemme at det er et sommerhus.
FANTASTISK beliggenhed!Skøn skøn natur!
Fin afstand til andre sommerhuse, så man stadig kan være privat.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:63 / 2.758
Renoveret / Byggeår:2021 / 1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...