Børne- og hundevenligt feriehus med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 163, Årgab

- Sommerhusnr.: E4708

Flot feriehus med god rolig beliggenhed, hvorfra I har kort afstand til indkøb, aktiviteter og stranden. Feriehuset har en skøn lukket terrasse til hyggelige grillaftener og en dejlig plænegrund, hvor børn og hund kan lege. Indenfor har I en dejlig stor spa og en sauna, hvor I rigtig kan slappe af.

Børnevenligt feriehus med stor plænegrund og dejlig terrasse

Flot og hyggeligt feriehus, der danner fundamentet til en rigtig god familieferie. Det veludstyrede køkken, spiseafdelingen og den rummelige stue er indrettet, så I her kan tilbringe tid sammen omkring madlavning, spil, en god film eller bare hyggeligt samvær. Og stuen er især ideel til gode hyggestunder, da den er indrettet med både hjørnesofa og alkove. Og i baggrunden står brændeovnen og spreder hygge og varme.

Feriehuset har en god lukket terrasse, hvor den ene del er overdækket. Derfor er terrassen anvendelig langt det meste af året, da der er god afskærmning og ly. Så tænd op i grillen, mens børnene leger på den store plænegrund med gynger og sandkasse.

Dejligt naturområde tæt på stranden – ideelt til gåture med hunden

Feriehuset ligger i Årgab, som er et dejligt roligt område, hvorfra der ikke er langt til den hyggelige havneby, Hvide Sande. Vesterhavet ligger i gåafstand fra feriehuset, så har I hund med, vil den sikkert elske en god gåtur langs stranden. Og har I mod på at prøve kræfter med surfing, ligger surfpladsen med surfskole også tæt på.

Stort spabad og dejlig sauna – ren hygge og afslapning for hele familien

Feriehuset har et flot og rummeligt badeværelse, hvor der nærmest er lavet en lille wellnessafdeling. Der er nemlig et stort standvandsspa med plads til 6 personer, og lige overfor er der en dejlig sauna med glasdør, så det er lyst og føles rummeligt.

Så nyd et par afslappende stunder eller lad børnene plaske rundt i de varme bobler.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.245
Renoveret / Byggeår:2011 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...