Børne- og hundevenligt feriehus med sauna og udsigt til klitter

4
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 163, Årgab

- Sommerhusnr.: E4708
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Standvandspa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Flot feriehus med god rolig beliggenhed på Karen Brands Vej 163, hvorfra I har kort afstand til indkøb, aktiviteter og stranden. Feriehuset har en skøn lukket terrasse til hyggelige grillaftener og en dejlig plænegrund, hvor børn og hund kan lege. Indenfor har I en dejlig sauna, hvor I rigtig kan slappe af.

Børnevenligt feriehus med stor plænegrund og dejlig terrasse

Flot og hyggeligt feriehus med den dejligste udsigst til klitterne, der danner fundamentet til en rigtig god familieferie. Det veludstyrede køkken, spiseafdelingen og den rummelige stue er indrettet, så I her kan tilbringe tid sammen omkring madlavning, spil, en god film eller bare hyggeligt samvær. Og stuen er især ideel til gode hyggestunder, da den er indrettet med både hjørnesofa og alkove. Og i baggrunden står brændeovnen og spreder hygge og varme.

På sommerhusets badeværelse er der en sauna, som er perfekt til et par afslappende stunder efter en lang gåtur ved vandet

Feriehuset har en god lukket terrasse, hvor den ene del er overdækket. Derfor er terrassen anvendelig langt det meste af året, da der er god afskærmning og ly. Så tænd op i grillen og nyd udsigten til klitterne, mens børnene leger på den store plænegrund med gynger og sandkasse.

Dejligt naturområde tæt på stranden – ideelt til gåture med hunden

Feriehuset ligger i Årgab, som er et dejligt roligt område, hvorfra der ikke er langt til den hyggelige havneby, Hvide Sande. Vesterhavet ligger i gåafstand fra feriehuset, så har I hund med, vil den sikkert elske en god gåtur langs stranden. Og har I mod på at prøve kræfter med surfing, ligger surfpladsen med surfskole også tæt på.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4708

D.
sagde , Danmark

En fint sommerhus med en fantastisk placering. Børnene hyggede sig i spaen..
lækker lukket terrasse med overdækket spiseplads. Jeg gad godt komme tilbage til sommer..Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.245
Renoveret / Byggeår:2011 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...