Skønt sommerhus med lukket terrasse tæt på Årgab strand

4
icon
icon
icon
icon
Tingodden 383, Årgab - Søg på husnr. E4729

Utroligt dejligt sommerhus med førsteklasses beliggenhed på en dejlig, kuperet og ugeneret klitgrund kun 100 meter fra hav og strand. Huset er meget velindrettet og har både sauna og spa. Den skønne lukkede terrasse mod syd er perfekt for både børn, voksne og hunde. 2 hunde tilladt.

Rigtig skønt sommerhus med sauna og spabad

Dette skønne sommerhus ligger på en helt enestående 1.200 m2 stor naturgrund tæt Årgab strand, et af de mest attraktive sommerhusområder på Holmsland Klit. Huset er på 88 m2 og er lyst og smagfuldt indrettet og det er et lav-energi hus. Der er plads til 8 personer i 3 soveværelser og en hems. Alle værelser er med dobbeltsenge og trægulve. Huset har to dejlige badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche. I det store badeværelse finder I endvidere et lækkert hjørnespabad samt indgang til husets skønne sauna. Køkkenet vender mod syd, og herfra er der en enestående udsigt over klitlandskabet. I køkkenet er der bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en 50 liters fryser. I forbindelse med køkkenet finder I den store spiseafdelingen med plads til alle. Stuen befinder sig et trin ned fra spisestuen. Her har I et flot lysindfald fra de store vinduespartier. I den meget smagfuldt møblerede stue finder I både fladskærms-TV, DVD-afspiller og en hyggelig brændeovn. Der er desuden vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet i dette dejlige sommerhus.

Lukket terrasse og unik beliggenhed tæt på hav og strand

Huset har en utrolig skøn, lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og sydvest, som er anvendelig det meste af dagen. Her finder I naturligvis havemøbler, liggestole og en grill.Den skønne naturgrund er meget kuperet, og huset er placeret naturligt i læ af en klit.

Et ideelt sommerhus for naturelskere, familier med små børn og hundeejere.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.200
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...