Skønt sommerhus med lukket terrasse tæt på Årgab strand

3
icon
icon
icon

Tingodden 383, Årgab

- Sommerhusnr.: E4729
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Utroligt dejligt sommerhus med førsteklasses beliggenhed på en dejlig, kuperet og ugeneret klitgrund kun 100 meter fra hav og strand. Sommerhuset er meget velindrettet og har både sauna og spa. Den skønne lukkede og overdækkede terrasse mod syd er perfekt for både børn, voksne og hunde. 2 hunde tilladt.

Rigtig skønt sommerhus med sauna og spabad

Dette skønne sommerhus ligger på en helt enestående 1.200 m2 stor naturgrund tæt Årgab strand, et af de mest attraktive sommerhusområder på Holmsland Klit. Huset er på 88 m2 og er lyst og smagfuldt indrettet og det er et lav-energi hus. Der er plads til 6 personer i 3 soveværelser og en hems. Alle værelser er med dobbeltsenge og trægulve. Huset har to dejlige badeværelser, begge med gulvvarme og bruseniche. I det store badeværelse finder I endvidere et lækkert hjørnespabad samt indgang til husets skønne sauna. Køkkenet vender mod syd, og herfra er der en enestående udsigt over klitlandskabet. I køkkenet er der bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en 50 liters fryser. I forbindelse med køkkenet finder I den store spiseafdelingen med plads til alle. Stuen befinder sig et trin ned fra spisestuen. Her har I et flot lysindfald fra de store vinduespartier. I den meget smagfuldt møblerede stue finder I både fladskærms-TV, DVD-afspiller og en hyggelig brændeovn. Der er desuden vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet i dette dejlige sommerhus.

Lukket terrasse og unik beliggenhed tæt på hav og strand

Feriehuset har en utrolig skøn, lukket og delvist overdækket terrasse mod syd og sydvest, som er anvendelig det meste af dagen. Her finder I naturligvis havemøbler, liggestole og en grill. Den skønne naturgrund er meget kuperet, og huset er placeret naturligt i læ af en klit.

Et ideelt sommerhus for naturelskere, familier med små børn og hundeejere.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4729

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus in direkter Strandlage. Dünenübergang zum Meer nur ca. 50 m entfernt. Das Haus verfügt über eine sehr große geschlossene Terrasse mit viele Sitz- und Liegeflächen. Über die vielen und großen Glasflächen kommt viel Licht und Wärme ins Haus, was sehr angenehm im Frühling und Herbst sein kann. Für die kalten und ungemüdlichen Tage verfügt das Haus über eine Klimaanlage und einen tollen Kaminofen. Wir haben dieses Hsus schon 5 x gemietet und freuen uns schon jetzt auf‘ s nächste Mal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat aus unserer Sicht keine Wünsche offen gelassen. Es hat an nichts gefehlt und zusätzlich hat der Eigentümer in dem Ferienhaus wertige und namhafte Utensilien z.B. in Küche zur Verfügung gestellt. Die Lage des Ferienhauses ist Weltklasse – in kürzester Zeit ist der Strand erreicht. Zusammenfassend lässt sich festhalten dass der Erholungswert in diesem Ferienhaus sehr hoch ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Lage sowie der Grundriss inklusive Terasse ist ausgezeichnet. Für Familien mit Kindern und Hund, die beste Adresse welche wir bisher hatten.

Die Sauberkeit könnt gründlicher sein. Sehr unangenehm sind die Fensterrahmen.

Das Ferienhaus sollte spätestens in 1-2 Jahren renoviert werden, um Zeitlich mithalten zu können. Hierdurch würde es durch seine Vorzüge in der Top- Liga mitspielen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.200
Byggeår:1993

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...