Skønt sommerhus med flot udsigt tæt på hav og strand

4
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 153, Årgab

- Sommerhusnr.: E4734
Gæsterne siger: icon icon

Rigtig dejligt og hyggeligt sommerhus med førsteklasses beliggenhed kun 50 meter fra strandkanten og tæt på surfpladsen ved Ringkøbing Fjord. På den delvist overdækkede og afskærmede terrasse kan du nyde den smukke udsigt til klitterne og fjorden.

Enestående beliggenhed og flot udsigt

Dette skønne sommerhus er placeret på en dejlig, kuperet naturgrund i yderste klitrække. Huset er på 81 m2 og har plads til 6 personer. Indretningen er smagfuld og huset fremstår særdeles velholdt, lyst og indbydende. Årgab er meget eftertragtet område, fordi tangen her er meget smal og afstanden mellem hav og fjord kort.

God udnyttelse af pladsen

Der er lyse trægulve, lyse vægge og loft til kip i hele huset. 2 af husets i alt 3 soveværelser er med 2 enkeltsenge og det sidste soveværelse med dobbeltseng. I badeværelset er der bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine. Køkkenet er praktisk og velindrettet. Her finder I bla. en fryser på 86 l samt en opvaskemaskine. Stuen vender mod syd og har et smukt lysindfald fra de store vinduespartier. Møblerne og hele interiøret er nøje afstemt. Den flotte brændeovn giver både hygge og varme. Der er gratis trådløst internet i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4734

D.
sagde , Danmark

Meget lækkert og indbydendeSoverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2007 / 2001

Køkken:

Køleskab, fryser (86 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...