Hyggeligt feriehus med skøn delvist overdækket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 333, Årgab

- Sommerhusnr.: E4736
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Hyggeligt, renoveret feriehus, hvor den personlige indretning med gode detaljer giver huset sjæl og sørger for en dejlig ferieatmosfære. Beliggenheden er helt i top, så I har ro, læ og kort afstand til stranden. Og på grunden står der desuden et fint legehus, hvor børnene sikkert gerne vil lege.

Dejligt feriehus til Jeres næste familieferie

Et ægte feriehus, der emmer af hygge og ferieidyl – lige det åndehul, man har brug for i en travl hverdag.

Feriehuset ligger ikke langt fra stranden, hvor I hele året rundt kan nyde leg og lange gåture, mens lungerne fyldes med den friske Vesterhavsluft. Herefter kan I vende tilbage til feriehuset og nyde solen på terrassen eller blive varmet godt igennem i saunaen eller foran brændeovnen i den hyggelige stue.

Hyggelig indretning og personlige detaljer, der sætter prikken over i’et

Feriehuset er indrettet med sjæl og personlighed, så I straks mærker følelsen af hygge og hjemlighed, når I ankommer. Derudover er det veludstyret, så I har redskaberne til at kokkere i køkkenet, god skabsplads til opbevaring på soveværelserne samt dejlige havemøbler og grill på terrasserne. Og på grunden er det et dejligt legehus, hvor børnene kan få tiden til gå på egen hånd, mens mor og far slapper af.

Solskinsdage og grillaftener på den overdækkede terrasse mod syd

Mod syd er der en rigtig dejlig terrasse, hvor I dagen lang kan nyde det gode vejr. Terrassen er også delvist overdækket, så det gør ikke noget, hvis der kommer en lille byge indimellem.

Mod øst, ved indgangen, er der en fin afskærmet og overdækket terrasse, så I også kan sidde ude og nyde den friske luft på en regnvejrsdag. Og her er det ovenikøbet et lille grovkøkken, som især er praktisk, når i skal grille.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.360
Renoveret / Byggeår:2011 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (65 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...