Sommerhus med spa og sauna – tæt på Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 2 i, Årgab

- Sommerhusnr.: E4776
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Bare 200 meter fra stranden og det dejlige Vesterhav ligger dette fine sommerhus på Mettes Bjerg 2i, der er renoveret i 2021. Med spa og sauna er der lagt op til masser af afslapning, og børnene er der også tænkt på med gynger og sandkasse på den dejlige naturgrund. Fra sommerhuset er der en skøn udsigt over naturen og klitterne i Årgab. 

Hyggelig stue med flot lysindfald og brændeovn

Fra du træder ind i sommerhuset, mærker du den hyggelige stemning, der kommer til udtryk gennem den smagfulde indretning. Med sine flotte gulve og lyse vægge og lofter fremstår huset som en helhed, og møblerne er fint afstemt til den gennemførte stil, der kendetegner hele feriehuset. Fra morgen til aften er det muligt at nyde udsigten til klitterne gennem de store vinduer i stuen, der også sørger for et flot lysindfald.

Køkkenet med åben adgang til stuen er praktisk indrettet med god skabsplads, og her står både mikroovn og opvaskemaskine til jeres rådighed.
På de kølige dage og aftener spreder brændeovnen hygge og varme fra sin centrale placering i stuen, og den kan ses såvel fra spisebordet som fra den hyggelige sofagruppe, hvor den flotte hjørnesofa indbyder til afslapning foran fjernsynet efter en skøn dag ved Vesterhavet.

Spa og sauna – wellness og hygge

Efter en dag i klitterne kan det være tiltrængt med en god omgang afslapning. Denne kan I få i sommerhusets spa og sauna, der ligger i forbindelse med det lyse badeværelse med gulvvarme. Lad varmen og roen falde over jer, inden I går til køjs i de hyggelige soveværelser for at lade op til endnu en dag på den skønne vestkyst.

To terrasser med flot udsigt til naturskønne omgivelser

Fra sommerhuset er der udgang til hele to skønne terrasser – en, der er overdækket og afskærmet terrasse, og en, der er åben og afskærmet – hvor I kan tilbringe feriens dag- og aftentimer i ly for både sol, regn og vind. Fra terrasserne har I en skøn udsigt til de smukke klitter og den skønne natur i Årgab.

Feriehuset på Mettes Bjerg 2i har en dejlig beliggenhed, og med bare 200 meter til Vesterhavet er der mulighed for at høre brændingen og havets brusen, hvis ikke I vælger at tilbringe dagen på stranden, hvor der er rig mulighed for at mætte alle sanser.

På sommerhusets terrasse kan I slappe af og nyde ferien i havemøbler og liggestole. Samtidig kan børnene tilbringe dagen i haven, hvor de kan få sus i maverne på gyngerne eller bygge store sandslotte i sandkassen. Aftenerne kan på ægte feriemanér tilbringes på terrassen med lækker mad fra grillen, mens I har lyden af brændingen i baggrunden.

Området Årgab

Området Årgab ligger i gåafstand til den hyggelige fiskerby Hvide Sande. Det er muligt at gå til byen langs stranden, hvis ikke I foretrækker cyklen og de gode cykelstier. I Hvide Sande kan I købe ind i byens forskellige supermarkeder. Desuden byder Hvide Sande på shoppingmuligheder, fine specialbutikker og gode spisesteder. 

Er man lystfisker eller har man lyst til at prøve at fiske, er der mange muligheder for dette tæt på sommerhuset. Slusen i Hvide Sande er altid populært, især omkring sildesæsonen i foråret. Ellers er både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord også særdeles eftertragtet for de personer, som gerne vil fange aftensmaden selv eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4776

D.
sagde , Kolding

Et skønt hus.
Vi kommer gerne igen.Fantastisk afstand til stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.324
Renoveret / Byggeår:2021 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...