Strandnært luksussommerhus med udespa, sauna og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 313 E, Årgab

- Sommerhusnr.: E4778
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Kun 250 meter fra stranden på Tingodden 313 E finder I dette superflotte og luksuriøse feriehus, færdigbygget i 2020. Her er rigeligt plads til 8 personer på de 171 kvadratmeter. Der er masser af muligheder for wellness – både med infrarød sauna, udespa og udesauna. Et lækkert aktivitetsrum med billardbord indbyder til socialt samvær og hygge for hele familien. Op til 2 hunde tilladt!

Lækker indretning i flot skandinavisk stil med aktivitetsrum

Det flotte opholdsrum med stue, spiseplads og køkken er hjertet i feriehuset, og hvor familien naturligt samles. Igennem de store vinduespartier mod syd har I en flot udsigt ud over sommerhusområdet og det flotte klitlandskab.

Det store aktivitetsrum indbyder til masser af familiehygge – både med spil og sofahygge foran brændeovnen. Rundt om det store billardbord kan I tage en lille dyst om opvasken.

Dobbeltbrus, 2 badeværelser og infrarød sauna

De 2 badeværelser er flotte og praktisk indrettede i hver sin side af feriehuset. Det største har, ud over en lækker dobbeltbruser, også infrarød sauna, hvor I kan slappe af efter en lang dag ved stranden.

Wellness på terrassen med udsigt til klitlandskabet

Nyd solens stråler fra liggestolene på den lukkede terrasse, hvor I kan lade børn og hundene lege frit. Lav en lækker grill middag sidst på dagen og nyd den på terrassen i aftensolen. Den bedste måde at slutte dagen af på, er helt sikkert med en tur i udespaen, der har plads til 6 personer, eller udesaunaen, hvor I kan blive varmet igennem.

Har I lyst til en lille spadseretur, ligger stranden kun ca. 250 meter væk – ideelt til en lille aftentur.

Sommerhuset har desuden ladestik til el-biler – husk at medbringe et kabel.

Hvide Sande – hjertet på Holmsland Klit

Tingodden ligger lige syd for Hvide Sande, hvor fjorden og havet mødes ved slusen. En tur på havnen og omkring slusen er et ”must”. Her kan I både nyde havnemiljøet med dets kuttere og cafélivet.

I Årgab kan I prøve kræfter med alle vandsportsaktiviteterne på fjorden – I finder både surfcenter og surfskole her.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4778

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes geräumiges Ferienhaus mit einer modernen Küche. Die eingezäunte Terrasse ist von außen nicht einsehbar. Der Kamin macht das Billard Zimmer gemütlich. Der zusätzliche Fernseher dort wurde von uns gerne genutzt. Parkplatz mit e-Ladestation war perfekt für uns.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes aktivhaus mit allen ausgestattet was man für einen erholsamen Urlaub in Dänemark so braucht

DK
D.
sagde , Danmark

Indretning med 2 soveafdelinger (2 værelser i hver ende, adskilt af køkken, opholdsrum) fungere super godt. Dejligt med opholdsrum med arkademaskine og poolbord. Vi kunne sagtens få tiden til at gå indenfor eller i spaen, når nu vejret var meget ustadigt i vores ferieuge.
Angående spaen, så var det lidt træls at fylde den med en vandslange (der var ikke meget tryk på vandet). Har før været i sommerhus med automatisk opfyldning af spaen, og det fungere bedre.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:171 / 1.344
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...