Moderne feriehus med sauna og spa kun 150m fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Mettes Bjerg 12, Årgab

- Sommerhusnr.: E4781
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Midt i det vestjyske klitlandskab, kun 150 meter fra det brusende Vesterhav, ligger dette skønne feriehus og venter på jer. Det moderne træhus er et oplagt valg til en afslappende ferie ved havet og byder ud over en fantastisk beliggenhed på ekstra wellnessfaciliteter. Skulle I ankomme i el-bil, er der også tænkt på det, da feriehuset i 2020 har fået installeret udvendig ladestik til elbil. Hunden er også velkommen.

Moderne indretning med brændeovn, sauna og spabad

Det skønne feriehus på Mettes Bjerg 12 rummer med sine i alt 104 kvadratmeter god plads til 6 personer (og 1 hund). De lyse og velholdte omgivelser med moderne interiør byder jer straks velkommen og sætter den helt rigtige feriestemning – med mulighed for lidt ekstra wellness.

Køkken og stue ligger i forlængelse af hinanden, og de store vinduespartier gør rummet endnu mere åbent og giver jer udsigt til det smukke klitlandskab. Brændeovnen sørger for varme og hyggelig atmosfære året rundt.

Har I brug for lidt ekstra wellness? På det ene af sommerhusets 2 badeværelser har I jeres helt egen wellnessoase med sauna og spabad. Tank ny energi i det varme boblebad eller få varmen i saunaen efter en gåtur i den friske havluft.

Praktisk lukket terrasse og exceptionel strandnær beliggenhed

Terrassen er både lukket og delvist overdækket og er rigtig praktisk, hvis I har børn og hund med. Der er altid ly og læ at finde, og på de solrige dage står liggestolene og havemøblerne klar, så I kan holde ferie på ægte charter-manér. Til de små feriegæster er der sat gyngestativ og sandkasse op.

Beliggenheden er helt exceptionel, kun få minutters gang fra den hvide sandstrand. Her er der nyt at opleve hele året rundt – tag en frisk dukkert i bølgerne på en varm sommerdag, se de store bølger boltre sig i efterårsblæsten eller gå en tur langs vandet på en frostklar vinterdag.

Den hyggelige havneby Hvide Sande ligger kun en lille køretur væk, og her står et hav af butikker, caféer og restauranter klar til at underholde jer.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4781

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschön zugeschnittenes Typisches dänisches Ferienhaus mit geschmackvoller Einrichtung ,in allerschönster Lage. Sauna und wirlpool _ wunderbar!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut gelegen und wir haben bedauert nicht im Sommer dazu sein, die Terrassen sind sehr schön und es hat außen viel Privatsphäre!
Wir hatten viel Platz im Haus und die Einrichtung ist sehr geschmackvoll. Auch die Geräte waren gut zu bedienen.
Wir kennen sehr viele Ferienhäusern aus den letzten 50 Jahren und dieses gehört zu den besonders schönen!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön eingerichtetes gemütliches strandhaus.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:104 / 1.330
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...