Luksushus med sauna og udendørs spa kun et stenkast fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandkrogvejen 62, Årgab

- Sommerhusnr.: E4784
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Strandkrogvejen 62, kun 50 meter fra Vesterhavet, ligger denne feriedrøm og venter på jer. Det femstjernede luksushus har alt, hvad hjertet begærer, og selv den mest kræsne feriegæst vil få alle krav stillet. Blandt de fede faciliteter finder I blandt andet en lækker og stor terrasse, en sauna og et udendørs spabad!

God plads, stilfuld indretning og praktiske faciliteter i top

Det 113 kvadratmeter store feriehus rummer plads til 8 personer og er et oplagt valg til en luksuriøs familieferie. Her venter jer en stilfuld indretning med moderne interiør og et hav af lækre faciliteter, som gør ferien ekstra god.

Husets centrum er det store opholdsrum, hvor køkken og stue er slået sammen. Her sørger store vinduesfronter for at åbne op og invitere solens lys såvel som de naturskønne omgivelser indenfor. Den klassiske brændeovn er selvfølgelig på plads, så I får en god varme hele året rundt.

Alle de praktiske faciliteter er i top, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og ikke mindst en hurtig og stabil internetforbindelse bliver ferien så ukompliceret som muligt.

Udespa og sauna, fed terrasse og fantastisk beliggenhed

På Strandkrogen er der helt fantastiske terrasseforhold, og den store træterrasse går hele vejen rundt om huset. Der er altså masser af plads til at sole sig og nyde de flotte omgivelser fra husets liggestole og havemøbler.

Den lukkede terrasse byder på et par ekstra fede highlights; herfra har I nemlig både adgang til jeres egen sauna og en lækker udespa. Her er alle muligheder for at slippe den travle hverdag og tanke ny energi på luksuriøs vis.

Ud over den fantastiske terrasse får I også en helt exceptionel beliggenhed. Vesterhavet ligger kun 50 meter væk, og der står intet i vejen for en strandudflugt. Der er ligeledes kun en lille gåtur til havnebyen Hvide Sande, hvor masser af fine butikker, hyggelige caféer og lækre restauranter venter på jer.

 Katte er ikke tilaldt i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4784

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes Ferienhaus mit allem was man sich vorstellen kann.

Alles perfekt. Gute Lage und tolles Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Erfüllt alles was das Herz begehrt

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein modernes, helles Haus mit viel Platz. Die Aufteilung ist gut durchdacht und man fühlt sich gleich wohl. Der Außenbereich bietet verschiedene Sitz- und Liegemöglichkeiten. Der Jacuzzi und die Sauna sind das Tüpfelchen auf dem I. Ein tolles Haus!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:113 / 1.200
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...