Feriehus med sauna og aktivitetsrum tæt på havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 114, Årgab

- Sommerhusnr.: E4810
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Blot 250 meter fra det imponerende Vesterhav ligger denne drøm af et feriehus. Det nyopførte hus overlader ikke meget til fantasien, og en stilfuld og omfattende indretning med både sauna og aktivitetsrum sørger for, at hele familien er godt underholdt på ferien.

Stilbevidst indretning med underholdning for store og små

De 127 kvadratmeter oser af kvalitet- og stilbevidsthed, og det flotte feriehus fortjener helt sikkert alle sine fem stjerner. Huset rummer plads til hele 8 personer og familiens hund – så der er ingen, der behøver at blive hjemme. 

Huset er super lækkert indrettet, og her går I aldrig ned på udstyr. Ud over hverdagens hjælpere så som opvaskemaskine, vaskemaskine og en stabil og hurtig internetforbindelse, får I også 2 badeværelser og 3 fjernsyn; et i stuen, et i aktivitetsrummet og et sidste i et af soveværelserne.

Det store aktivitetsrum er et paradis for børn og barnlige sjæle, og her kan der afholdes et utal af bordtennis- og dartturneringer. Og mens feriens aktive gæster er godt underholdt, kan I slappe af med en god bog foran brændeovnen, eller endnu bedre: Holde en wellnessaften i den varme sauna!

Bo midt i det smukke klitlandskab kun 250 meter fra havet

På Karen Brands Vej 114 får I en fantastisk beliggenhed tæt på stranden, midt i det smukke klitlandskab. På den lukkede terrasse kan I lade hunden og børnene lege frit, mens I soler jer i liggestolene eller får en kold drink ved havebordet og nyder udsigten.

Ved siden af terrassen er der desuden et sandområde uden bevoksning, som børnene kan bruge som sandkasse. Tilhørende legeredskaber findes i skuret, som I også har adgang til.

Det er et “must” at aflægge det brusende Vesterhav et besøg, og kun 250 meter skiller jer fra havet og den hvide sandstrand. Tag hinanden i hænderne og hunden i snoren, og gå turen gennem det vestjyske klitlandskab ned til den kilometerlange strand, hvor I både kan bade, samle muslinger og overvære de helt fantastisk smukke solnedgange.

Sandet mellem tæerne kan i skylle af under udebruseren, som står til rådighed fra april til november.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:127 / 1.853
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...