Charmerende, renoveret sommerhus i Årgab med fjordudsigt

3.5
icon
icon
icon
icon
Tingodden 423, Årgab - Søg på husnr. E4834

Dette charmerende sommerhus på Tingodden 423 rummer plads til 5 personer og sætter rammerne for en rigtig hyggelig ferie kun 350 meter fra det brusende Vesterhav. Det nyligt renoverede feriehus (2018) er indrettet med kærlighed og sans for detaljen, og med til huset hører en lækker, stor terrasse med fantastisk fjordudsigt. Hunden er også velkommen her!

Renoveret i 2018 – indrettet med kærlighed

Det fine træhus ligger midt i det vestjyske klitlandskab og oser af charme lige fra det ydre til det indre. Huset har i 2018 gennemgået en renovering, og man mærker straks, hvordan de lyse og venlige omgivelser er indrettet med kærlighed og et hav af små, hyggelige detaljer.

Husets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor stue og køkken er slået sammen. Der er masser af små kroge, hvor I kan nyde feriefreden med en god bog og en varm kop kaffe, og den klassiske brændeovn sørger for at sprede hyggelig feriestemning med sine knitrende flammer.

Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, og en hurtig internetforbindelse står til rådighed, så I kan surfe på nettet og streame film på jeres medbragte elektronik.

Lækker terrasse med panoramaudsigt til fjorden

Det hyggelige sommerhus har en helt fantastisk beliggenhed på en forhøjning i klitlandskabet, og rundt om huset går en stor, lækker træterrasse, som giver jer rig mulighed for at slappe af i solen og nyde den fantastiske panoramaudsigt hele vejen til fjorden.

Der er kun 350 meter til stranden, og en lille gåtur gennem klitterne bringer jer helt ned til vandkanten, hvor I kan dyppe fødderne på en varm sommerdag eller gå en tur langs vandet med børnene og hunden (eller bare jer to).

Den charmerende havneby Hvide Sande ligger kun få minutters kørsel fra huset, og en cykelsti går langs vejen hele vejen ind til centrum, hvor I finder en masse spændende forretninger, lækre restauranter og caféer og oplevelser for hele familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.328
Renoveret / Byggeår:2018 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...