Nyt 5-stjernet feriehus, tæt på stranden – Til 6 personer og 1 hund

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 311, Årgab

- Sommerhusnr.: E4894

Dette superlækre 5-stjernede hus er bygget i 2019, og har en fantastisk placering. Huset ligger midt i den skønne natur på Tingodden 311, kun 250 meter fra stranden.

Trænger I til en afslappende ferie i flotte omgivelser, så tag familie og hund med til dette skønne feriehus.

Feriehus med 2 badeværelser, dejlig varm sauna og brændeovn

Der er skønne, lyse soverum med sovepladser til 6 personer. Derudover er der 2 lækre badeværelser, hvor der i det ene, også er adgang til en dejlig, varm sauna.

Stuen og køkkenet er husets hjerterum, hvor hele familien kan samles. Om I vil spille et sjovt spil, eller slænge Jer i den lækre sofa foran brændeovnen, så er der rig mulighed for det.

Lækker terrasse – Plads til hele familien og Jeres hund

Terrassen er både overdækket og afskærmet, så der kan I med sikkerhed nyde mange gode timer.
Omgivelserne omkring feriehuset er skønne, med flotte klitter så langt øjet rækker – Mon ikke Jeres hund vil sætte pris på, at få en gåtur her?  Børnene kan få brugt en masse energi udenfor, da der både er en sandkasse og et gyngestativ, de kan hygge sig med.

Fantastisk, strandnær beliggenhed!

Feriehusets beliggenhed er super strandnær. I skal kun gå 250 meter, og så har I Vesterhavet foran Jer. Her er den perfekte mulighed for at nyde naturen og tage lange ture langs havet. Nyd derfor mange gåture med hele familien, samt Jeres hund her! Lyt til Vesterhavets brusen og mærk den friske vind i Jeres ansigt. Når I kommer tilbage efter en frisk gåtur – så er der da ikke noget bedre, end en tur i saunaen eller ren afslapning foran brændeovnen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...