4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et særdeles velbeliggende sommerhus i Årgab, kun 150 m fra Vesterhavet, og med flot udsigt over klitterne. Huset blev renoveret i 2014, bla. med nyt køkken. Huset har trådløst internet, og det er tilladt at medbringe to hunde.

Lystfiskervenligt hus

Sommerhuset har en god placering, hvis man gerne vil ud og fiske. Der er ikke langt til Hvide Sande, hvor slusen er et meget eftertragtet spot hele året rundt og især i sildesæsonen. Ellers tilbyder området også fiskesøer, og i Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er det også muligt at fiske, hvis man har købt et fisketegn. Der er et 201 l køleskab + 72 l fryser i huset.

Hyggelige terrasser

Der er tre terrasser til dette sommerhus, så man har god mulighed for at finde en plads med læ, og for at nyde solen hele dagen. Og på terrassen mod syd giver afskærmningen også mulighed for privatliv. Fra alle terrasser høres og duftes Vesterhavet tydeligt, hvilket er en fantastisk fornemmelse.

Udsigt til klitter

Fra både hus og terrasser er der en skøn udsigt til de nærtliggende klitter,hvor hyggelige traveture med både børn og hund er et must. Huset blev moderniseret i 2014, og danner derfor rammen om en skøn ferie på Holmsland Klit.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4899

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines Haus mit viel Charme für junge Paare oder kleine Familien in direkter Strandnähe. Bis auf das Badezimmer lässt das Haus keine Wünsche übrig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt etwa 2km von Hvide Sande entfernt in unmittelbarer Nähe eines Surfspots.
Es ist geschmackvoll und umfassend eingerichtet.
Ein kleiner Ofen gehört ebenfalls zur Ausstattung.
Das Haus ist umgeben von drei Terassen. Zu jeder Tageszeit kann man frei wählen, ob man lieber in der Sonne oder im Schatten sitzen möchte.
Es ist gemütlich und lädt zum Wohlfühlen ein.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 1.203
Renoveret / Byggeår:2014 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (72 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...