Lystfiskervenligt hus med god terrasse tæt på klitter

2.5
icon
icon
icon

Jennelsvej 7, Årgab

- Sommerhusnr.: E4899
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt

Et særdeles velbeliggende sommerhus i Årgab, kun 150 m fra Vesterhavet, og med flot udsigt over klitterne. Huset blev renoveret i 2014, bla. med nyt køkken. Huset har trådløst internet, og det er tilladt at medbringe to hunde.

Lystfiskervenligt hus

Sommerhuset har en god placering, hvis man gerne vil ud og fiske. Der er ikke langt til Hvide Sande, hvor slusen er et meget eftertragtet spot hele året rundt og især i sildesæsonen. Ellers tilbyder området også fiskesøer, og i Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er det også muligt at fiske, hvis man har købt et fisketegn. Der er et 201 l køleskab + 72 l fryser i huset.

Hyggelige terrasser

Der er tre terrasser til dette sommerhus, så man har god mulighed for at finde en plads med læ, og for at nyde solen hele dagen. Og på terrassen mod syd giver afskærmningen også mulighed for privatliv. Fra alle terrasser høres og duftes Vesterhavet tydeligt, hvilket er en fantastisk fornemmelse.

Udsigt til klitter

Fra både hus og terrasser er der en skøn udsigt til de nærtliggende klitter,hvor hyggelige traveture med både børn og hund er et must. Huset blev moderniseret i 2014, og danner derfor rammen om en skøn ferie på Holmsland Klit.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 1.203
Renoveret / Byggeår:2014 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (72 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...