Familieferie i hyggeligt sommerhus tæt på klitter

3.5
icon
icon
icon
icon

Tingodden 127, Årgab

- Sommerhusnr.: E4957

Dette hus er helt perfekt til familien, der ønsker at være i naturen. Det har en unik beliggenhed ved klitterne i Årgab, så der er ikke langt ned til stranden, hvor hele familien kan boltre sig. Huset er røgfrit, og har en charmerende indretning med gode faciliteter samt køkken og bad fra 2013.

Hyggeligt sommerhus med udendørs bruser

Et godt og hyggeligt sommerhus med udendørsbruser i Årgab, der emmer af feriestemning, og hvor hele familien kan tilbringe en dejlig ferie sammen. Huset blev renoveret i 2013, så det har gode og mere moderne faciliteter at tilbyde.

Badeværelset fra 2013 er stort og rummeligt, og det har både bruseniche og badekar, som er yderst praktisk, når man har mindre børn med.

Familieferie med sjove aktiviteter i Årgab

Der er en vidunderlig natur omkring sommerhuset, så her har man fantastiske muligheder for lange traveture både ved klitterne og langs stranden. Og er vejret varmt, kan man tage en forfriskende dukkert i Vesterhavet eller hygge sig i vandkanten af den børnevenlige Ringkøbing Fjord.

Er man til vandsport er der flere muligheder for surfing, vandski og wakeboarding i området, både for begyndere og øvede.

Og for lystfiskeren er der også flere muligheder for at få en god fangst, både fra Vesterhavet, fjorden og fiskesøerne.

Udsigt til klitter

Huset har en fantastisk beliggenhed ved den yderste klitrække, så både fra huset og terrassen har man en uovertruffen udsigt til det unikke og uberørte klitlandskab, og herfra er det endda muligt at høre Vesterhavets brusen.

Hvide Sande

er kun 5 minutters kørsel fra huset, så det er hurtigt og nemt at komme til de mange indkøbs- og restaurantmuligheder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 2.247
Renoveret / Byggeår:2013 / 1958

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...