Dejligt sommerhus centralt i Hvide Sande – 200 meter til stranden

4
icon
icon
icon
icon

Stormgade 36, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4031
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I til byferie i naturskønne omgivelser, så er feriehuset på Stormgade 36 i Hvide Sande en oplagt mulighed. Sommerhuset er renoveret i 2021 og kan med sine 136 m2 og 4 soveværelser rumme op til 8 personer. Der er bare 200 meter til det fantastiske Vesterhav, og indkøbsmuligheder ligger lige rundt om hjørnet.

Moderne indretning med stor stue

Det første, I træder ind i, når I kommer til sommerhuset, er et godt bryggers med god plads til fodtøj og overtøj. Herfra er der indgang til et stort og åbent køkken, hvor blandt andet opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur står til jeres rådighed – alt, feriens kok har brug for. Dagens måltider tilberedes derfor uden problemer, hvis I ikke vælger at spise på et af byens lækre spisesteder, der ligger i gåafstand fra huset.

Spisestue og opholdsstue ligger i åben forbindelse med og tæt på køkkenet. Den smarte pejseindsats spreder hygge hele året rundt, og i de kolde måneder sørger den for god varme, mens I hygger med en god film, spil, eller surfer på internettet efter gode idéer til planlægning af næste dag.

I feriehuset er der 2 gode badeværelser – begge med gulvvarme – så der er ingen grund til kødannelse hverken morgen eller aften. Derudover er sommerhuset indrettet med 4 soveværelser, hvor feriens gæster kan få sig en god nats søvn.

Under jeres ferie i sommerhuset på Stormgade 36 i Hvide Sande kan I nyde godt af gratis strøm og gratis fjernvarme.

Dejlig plænegrund og sydvendt terrasse

Til sommerhuset hører en dejlig plænegrund, og fra stuen er der udgang til en sydvestvendt terrasse, hvor havemøbler og liggestole står klar til jer. Her kan I nyde solen om dagen, mens de mindste hygger sig i sandkassen i haven. 

På terrassen er der også lagt op til mange hyggelige timer for hele familien om aftenen. Afslut dagene med en skøn middag på grillen med et godt glas vin til. Bagefter kan I gå den korte tur på blot 200 meter til Vesterhavet, hvor I kan opleve en helt fantastisk solnedgang. 

Hvide Sande

Den charmerende fiskerby Hvide Sande er for mange noget helt specielt. Her finder I adskillige butikker, caféer og restauranter for enhver smag. I det hyggelige havnemiljø kan I betragte de ind- og udgående skibe og lystfiskerne, mens I nyder en kold øl – for eksempel fra det lokale bryggeri.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4031

DE
D.
sagde , Deutschland

Viel Platz. Alle Interessen berücksichtigt (Radfahrern, Angeln, Strand und Ort und einfach mal aus dem Weg gehen. Wir kommen schon seit 20 Jahren nach Vide Sande, dieses Haus war bis jetzt das Beste.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus wurde geschmackvoll renoviert und ist in einem ansprechenden Zustand. In der Küche war alles vorhanden, was man für ein Essen im Urlaub braucht. Ein geräumiger Wohn-/Essbereich mit Elektrokamin, der an grauen Abenden hyggelige Stimmung verbreitet hat, bietet genug Platz für eine kleine Familie. Die Terrasse ist im Sommer sicher auch toll! Besonders gut hat uns die Lage gefallen: in wenigen Minuten zu Fuß können der Strand oder das Dorf erreicht werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist für jung und alt sehr gut ausgestattet. Bei jeder Wetterlage kann man drinnen oder draußen etwas machen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:136 / 560
Renoveret / Byggeår:2021 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...