Moderne feriehus i Hvide Sande mellem hav og fjord

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 147, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4055
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Langsand 147 i Hvide Sande finder I dette skønne feriehus med plads til 4 gæster og 1 hund. Her kan I nyde en afslappende ferie for 4 i centrum af den hyggelige havneby. Fra ferieboligen er der kort afstand til både butikker, restauranter, fjorden og Vesterhavet. Feriehuset er opført i 2022 og har en lys og venlig indretning.

Indbydende feriehus til 4 personer

Det moderne feriehus er bygget i 2022 og har en lys og indbydende indretning. Sommerhusets stue ligger i åben forbindelse med spiseplads og det fine køkken. Efter en lang feriedag kan I slappe af på sofaen, og med danske tv-kanaler i fjernsynet vil I ikke komme til at kede jer. På en regnvejrsdag kan I også nyde en god kop kaffe og spille et spil kort.

Til en god nats søvn er der 2 soveværelser. Det ene er indrettet med en dobbeltseng, mens der er 2 enkeltsenge på det andet.

Badeværelset er praktisk udstyret med gulvvarme og vaskemaskine.

Oplevelser i Hvide Sande

Den hyggelige havneby Hvide Sande byder på et bredt udvalg af forskellige aktiviteter, lokale butikker og gode restauranter med udsigt til molen. Nær feriehuset ligger kabelbanen, hvor I kan prøve kræfter med vandski. Bliver det for vildt, kan I gå en tur langs Vesterhavet eller fange fisk ved slusen. Der er rig mulighed for sjove aktiviteter i løbet af ferien.

Til en længere tur kan I besøge badebyen Søndervig eller den gamle købstad Ringkøbing. Her vil I helt sikkert hurtigt kunne få dagen til at gå i det gode vejr.

En begivenhedsrig feriedag kan afsluttes på terrassen med et lækkert grillmåltid. Her står både havemøbler og grill klar til jer. Terrassen er sydvendt, så her kan I også nyde en solrig dag med en god bog i hånden.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4055

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist sehr ruhig, trotzdem sehr zentral. Ferienwohnung sehr sauber

DE
D.
sagde , Deutschland

Neue Ferienhütte, sehr sauber, Anordnung der Räume gut. Für 2 Personen mit Hund optimal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr funktional eingerichtetes Ferienhaus nah am Centrum und Einkaufsmöglichkeiten.Schöner, eingezäunter Garten überdachte Terasse auf der man auch bei Regen sitzen kann. Kein barrierefreies Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:51 / 200
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...