Skønt feriehus i Hvide Sande tæt på havnen

3
icon
icon
icon

Mellemvej 5, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4151
5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I den populære ferieby Hvide Sande ligger dette skønne feriehus til 6 personer. Beliggende på Mellemvej 5 kan I fra sommerhuset nå til den mest fantastiske sandstrand ved Vesterhavet på få minutter. Samtidig er der kun en ganske kort gåtur indtil Hvide Sande Havn, hvor I kan finde flere specialbutikker og hyggelige spisesteder og cafe ér.

Dejlig beliggenhed nær by og strand

På Mellemvej 5 kan I ikke blot kombinere det at være ude i naturen med en bynær ferie, her kan I også nyde en dejlig ferie i et flot indrettet feriehus med familie og venner. Feriehuset er renoveret i 2020 og står virkelig pænt og lyst.

De 6 sovepladser er delt ud på 3 soverum med hver 2 sovepladser. 2 med dobbeltseng og det sidste med 2 enkeltsenge.

Flotte velanlagte terrasser med lækre havemøbler

Fra den hyggelige stue er der adgang til den store terrasse med flere flotte detaljer som de indbyggede plantebede med marehalm. Det giver et flot og enkelt indtryk uden at ødelægge udsigten til haven og klitterne i baggrunden. Terrassen er både åben og afskærmet, hvilket giver jer mulighed for at sidde i læ for vestenvinden, mens I nyder en lækker grillmiddag, og samtidig kan holde øje med børnene på trampolinen.
I kan også tage et hvil i de 2 skønne hængekøjer, som er en fornøjelse for både voksne og børn.

Den store plænegrund på Mellemvej 5 er lukket. Her er der rigelig plads til at hele familien kan fornøje sig med leg og spil.

Praktiske faciliteter som vaskemaskine, opvaskemaskine og mikroovn står til jeres rådighed, samt et lade-stik til elbil (Type2).

Med sin unikke beliggenhed mellem Vesterhavet og Ringkøbingfjord er det muligt at dyrke stort set alle former for vandsport. Du kan surfe, paddlesurfe, windsurfe, kitesurfe, stå på vandski sejle i havkajak og meget mere.

Der er gratis fjernvarme i feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4151

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes, gemütliches und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus. Super sauber und viel Geschirr vorhanden. In guter Lage, man kann das Auto stehen lassen und alles zu Fuß erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns in dem gemütlichen Ferienhaus zu zweit sehr wohl gefühlt. Die Räume sind ansprechend und praktisch eingerichtet.

Eine schriftliche Anleitung für den Betrieb des TV-Gerätes wäre von Vorteil.

DE
D.
sagde , Swisttal

Das Haus hat alles was wir benötigt haben. Tolle Ausstattung mit Sonos-Anlage, einem tollen Grill, perfekt ausgestattete Küche und gemütliche Betten. Noch dazu eine tolle Terrasse und viel Freiraum.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 550
Renoveret / Byggeår:2020 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...