Moderne ferielejlighed til 4 personer og hund i hjertet af Hvide Sande

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mamrelund 6.1.D, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4174
4 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Denne moderne ferielejlighed på Mamrelund 6.1.D er et godt valg til en ferie, hvor I er tæt på alting. Her kommer I til at bo i hjertet af den charmerende havneby Hvide Sande, midt i det livlige havnemiljø, og tæt på både centrum og stranden. Ferielejligheden rummer plads til 4 personer, og hunden kan også komme med her.

God beliggenhed få minutters gang fra Hvide Sandes centrum og stranden

Placeringen i Mamrelund er helt ideel til jer, der gerne vil have alt inden for gåafstand. Nærmest lige uden for hoveddøren finder I Hvide Sandes hyggelige centrum, 150 meter væk, og den lille havneby er et mekka for feriegæster, der søger en hyggelig og autentisk atmosfære. Her kan I gå på opdagelse i spændende forretninger eller slå jer ned på en af de små caféer med udsigt til havnen og de flotte skibe.

Fra centrum er der ikke mere end et par minutters gang ned til en direkte strandopgang, hvorfra I kan tage en gåtur ud på molen og betragte den hvide strand og de høje klittoppe fra et helt nyt perspektiv – måske med en lækker softice i hånden på en varm sommerdag?

Ferielejligheden er helt ideel til lystfiskerne – der er ikke langt til slusen, hvorfra der fiskes flittigt året rundt, og selve ferieboligen er udstyret med en 94 L fryser, så I kan opbevare fangsten.

Moderne indretning med praktiske faciliteter, god terrasse og gratis forbrug

Den moderne indretning byder på plads til 4 personer og 1 hund, og de 67 kvadratmeter fordeler sig på to gode soveværelser, et badeværelse med gulvvarme og et køkkenalrum. Indretningen råder over alle praktiske nødvendigheder i form af opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler samt en hurtig og stabil internetforbindelse.

Fra alrummet kommer I ud på den overdækkede og afskærmede terrasse, hvorfra I har udsigt til det charmerende havnemiljø i Mamrelund. Her får I den fulde oplevelse af livet på havnen, og der er altid ly og læ at finde.

Alt dette – en god beliggenhed nær centrum og strand, et velindrettet indre og en fin terrasse med udsigt – får I med ferieadresse på Mamrelund 6.1.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4174

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war super. Die Wohnung war sauber, gemütlich und die Anbindung and die Stadt macht Spaß, weil man immer etwas unternehmen kann. Es gibt alles, was man braucht. Auf einen weiteren Urlaub hier freue ich mich sehr.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügige Ferienwohnung mit zwei Schlafzimmern, Wohnküche und innenliegendem Bad. Perfekte fußläufige Lage zum Ortskern, Parkplätz am Haus vorhanden. Barrierefreier Zugang durch Fahrstuhl. Der ist allerdings ein Engpass wenn alle gleichzeitig abreisen und darin das Gepäck nach unten transportieren wollen…

Möblierung ist chic und zweckmäßig, aber nicht sehr gemütlich.
Küchenausstattung ebenfalls sehr hochwertig, aber nicht in allen Bereichen komplett.

DK
D.
sagde , Odder

Pæn og velindrettet lejlighed. Kommer igen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...