5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fint feriehus i centrum af Hvide Sande tæt på havnen, stranden og bylivet. Her er mulighed for at lade bilen stå hele ferien.  Restauranter, supermarked og butikker – alting er lige om hjørnet omkring 200 meter fra ferieboligen.

Uovertruffen central beliggenhed midt i Hvide Sande

Lad bilen stå for en stund og nyd at stort set alt er indenfor gåafstand. Feriehuset ligger centralt i midten af Hvide Sandes bymidte på en rolig sidevej, hvor der stort set ingen trafik er. Med bageren og fiskehandleren som nærmeste naboer, er der god mulighed for at hente lidt lækkert og friskbagte goder.

Vil I tilbringe hele ferien på stranden, er det afkølende Vesterhav heldigvis små 200 meter væk. Tag et afbræk fra solen med en is, mens I kan handle ind til aftensmaden på vejen hjem.

Feriehus med alt, hvad der behøves for at holde en vellykket ferie

Feriehuset er ikke noget luksushus, men her findes alt, hvad der behøves for at nyde en vellykket ferie. Her kan op mod fem gæster og deres firbenede venner finde sig godt til rette i det fine feriehus i to plan.

I kælderen findes et stort badeværelse, to rummelige soveværelser samt et kælderrum, hvor der er god plads til opbevaring. Og her finder I vaskemaskine og tørretumbler. Går I op af trappen, finder I på første salen endnu et soveværelse, et gæstetoilet, køkken og stue. I køkkenet kan I fremtylle lækkerier af friske lokale råvarer, mens stuen indbyder til hygge. Her kan I nyde måltidet omkring spisebordet og efterfølgende sætte jer til rette i sofaen og nyde hinandens selskab. På de køligere aftner kan I med fordel tænde op i brændeovnen, som spreder varme og hygge.

Terrassehygge, mens hundene går frit

Fra stuen har I adgang til en fin lille have, hvor I kan lave hundene bevæge sig frit rundt. Haven er lukket, så I kan slippe dem løs på plænen uden bekymringer. På de lune sommeraftner venter havemøblerne på jer her og det samme gør grillen. Her kan I riste skumfiduser, som er en perfekt lille dessert.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4279

DE
D.
sagde , Deutschland

Zentral gelegen, alles zu Fuß erreichbar ( Strand, Einkaufen ). Eingezäuntes Grundstück um den Hund frei laufen zu lassen. Alles da, was man benötigt. Funktionell eingerichtet. Schöne Deko im Wohnzimmer, Kaminofen mit ersten Holzvorrat.
Was will man mehr ….

DE
D.
sagde , Deutschland

kleines Stadthaus in Strandnähe,eingezäunt für kleine Hunde ausbruchsicher,einfache zweckmäßige Ausstattung,ohne Sauna

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein insgesamt älteres Haus mit gemütlicher Einrichtung. Die Küche ist mit allem eingerichtet, was man benötigt. Es ist in jedem Schlafzimmer ein Fernseher vorhanden. Waschmaschine, Trockner und Geschirrspüler sind vorhanden und funktionieren. Wir werden dieses Haus auf jeden Fall noch einmal buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:140 / 345
Renoveret / Byggeår:2001 / 1956

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...