Optimal beliggenhed midt i Hvide Sande

3
2618
Fyrvej 9, Hvide Sande - Søg på husnr. F4279

Dejligt feriehus med optimal beliggenhed midt i Hvide Sande helt tæt på centrum, havnen og stranden. Vil du gerne lade bilen stå hele ferien, så er dette hus perfekt. Bageri, fiskehandler, supermarked – alting er lige om hjørnet und alligevel ligger huset roligt kun 200 m fra stranden.

Uovertruffen central beliggenhed midt i Hvide Sande

Glem bilen for en tid og nyd en skøn strandferie, hvor du hver dag på vej hjem fra stranden kan slentre forbi fiskehandleren og supermarkedet og hente aftensmaden. Og om morgenen henter du de lune, friskbagte rundstykker hos bageren, som næsten er din nabo.

Og selvom du bor tæt på havnen og Hvide Sandes bymidte ligger feriehuset roligt på en sidevej næsten uden trafik og bare 200 m til stranden og Vesterhavet. Nemmere og mere afslappende bliver det ikke.

Delvist moderniseret feriehus med alt, hvad du behøver for at holde en vellykket ferie

Huset selv er ikke noget luksushus, men det har alt, hvad du skal bruge for at nyde en vellykket ferie midt i Hvide Sande.

Køkkenet er ikke det nyeste, men det er stort og tilbyder alt, hvad du har brug for til at fremtrylle lækkerier af de friske lokale råvarer.

Stuen er moderne møbleret og udstyret med en skøn brændeovn, så du efter en god gåtur langs stranden kan slappe velfortjent af foran de knistrende flammer.

Alt i alt det perfekte feriehus med optimal beliggenhed midt i Hvide Sande!

Huset er uegnet til gangbesværede.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:140 / 345
Renoveret / Byggeår:2001 / 1956

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...