5 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

ldre feriehus med central beliggenhed midt i Hvide Sande helt tæt på centrum, havnen og stranden. Vil du gerne lade bilen stå hele ferien, så er dette hus perfekt. Bageri, fiskehandler, supermarked – alting er lige om hjørnet und alligevel ligger huset roligt kun 200 m fra stranden.

Uovertruffen central beliggenhed midt i Hvide Sande

Glem bilen for en tid og nyd en skøn strandferie, hvor du hver dag på vej hjem fra stranden kan slentre forbi fiskehandleren og supermarkedet og hente aftensmaden. Og om morgenen henter du de lune, friskbagte rundstykker hos bageren, som næsten er din nabo.

Og selvom du bor tæt på havnen og Hvide Sandes bymidte ligger feriehuset roligt på en sidevej næsten uden trafik og bare 200 m til stranden og Vesterhavet. Nemmere og mere afslappende bliver det ikke.

Feriehus med alt, hvad du behøver for at holde en vellykket ferie

Huset selv er ikke noget luksushus, men det har alt, hvad du skal bruge for at nyde en vellykket ferie midt i Hvide Sande.

Køkkenet er ikke det nyeste, men det er stort og tilbyder alt, hvad du har brug for til at fremtrylle lækkerier af de friske lokale råvarer.

Stuen er udstyret med en skøn brændeovn, så du efter en god gåtur langs stranden kan slappe velfortjent af foran de knistrende flammer og nyde tiden sammen med familien.

Huset er uegnet til gangbesværede.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:140 / 345
Renoveret / Byggeår:2001 / 1956

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...