Lækker ferielejlighed midt i Hvide Sande – gratis strøm

4
icon
icon
icon
icon

Mamrelund 6. 1. C, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4316
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ved den autentiske lille havn, midt i Hvide Sande, ligger denne dejlige ferielejlighed. Her er du tæt på fjorden og naturen. Ferielejligheden ligger midt i centrum af Hvide Sande, kun 50 meter til butikker og restauranter samt 15 meter fra kajkanten.

Lækker ferielejlighed til 4 personer med fjordudsigt

Ferielejligheden fra 2017 byder på to lyse og venlige værelser, det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Ferielejligheden er hyggelig og med god plads til 4 personer.

Den hyggelige køkken/stue afdeling indbyder til familiehygge. Her kan alle samles og være tæt, mens maden tilberedes i det dejlige, lyse køkken eller familien får lyst til et spil omkring spisebordet. I køkkenet er der desuden opvaskemaskine, køleskab og fryser.

I badeværelset er der både vaskemaskine og tørretumbler, hvis der er brug for at vaske efter en dejlig dag på stranden. Der er behagelig gulvvarme og interiøret er lyst og lækkert.

To overdækkede terrasser og elevator

I denne ferielejlighed er der to terrasser, en østvendt og en vestvendt. Begge er overdækkede og her kan du sætte dig i de behagelige havemøbler og nyde en god kop kaffe sammen med en bog eller familien.

Endvidere forefindes der en elevator lige ved indgangen til lejligheden. Til ferielejligheden hører der også et aflåst skur, hvor I kan opbevare jeres medbragte cykler.

Skøn beliggenhed midt i det autentiske havnemiljø og centrum

Denne ferielejlighed er beliggende midt i Hvide Sande, og centrum nåes indenfor få minutter. Havet ligger kun 500 meter væk, så nyd en dag på stranden. På Ringkøbing Fjord er der masser af muligheder for at være aktiv – prøv f.eks surfing, kajak eller giv det et forsøg med stand up paddling, som er en af de mange muligheder for en aktiv ferie ved havet. 

Eller pak en lækker picknic kurv og tag på tur i det skønne område. Oplev f.eks Bork Vikingehavn, som er en del af Ringkøbing-Skjern Museum. Her gøres historien levende gennem mødet med vikinger og mennesker, der kan fortælle og vise det gode gamle håndværk. Her er der stort fokus på de gode historier fra de engagerede vikinger, som lever i de rekonstruerede miljøer.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4316

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum zweiten Mal in dieser Ferienwohnung bzw.Haus und es hat uns wieder sehr gut gefallen. Die Lage ist einfach perfekt, kurze Wege zum Strand, Restaurant oder Einkauf. Wir kommen sehr gerne wieder. Es wäre möglich das Auto nicht zu bewegen im Urlaub,Fahrräder kann man auch sehr gut mitnehmen und dort unter bringen. Wirklich sehr schön dort.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Einrichtung der FeWo ist sehr modern und funktional. Der überdachte Balkon ist bei Regen sehr gut. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung ist gut ausgestattet mit allen Dingen für den täglichen Bedarf. Eine 4-köpfige Familie hat gut Platz.
Mit der Waschmaschine und dem Trockner hat man sogar die Möglichkeit, schnell etwas zu waschen. Ein Wäscheständer ist ebenfalls vorhanden.

Das Haus liegt zentral und mit wenigen Gehminuten erreicht man die Läden für den täglichen Gebrauch. Wenn man mal keine Lust auf selber kochen hat, gibt es in der Nähe einige Restaurants.
Auch der Strand ist in 10 Minuten gut zu erreichen. Durch den langen Sandstrand findet man immer ein ruhiges Plätzchen ohne Trubel. Für Familien mit Kindern ideal zum Spielen, Muscheln sammeln, Sandburgen bauen und baden.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...