6-personers feriehus med brændeovn og vildmarksbad i Hvide Sande

3
icon
icon
icon

Dakotavej 49, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4318
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er I på udkig efter et feriehus nær strand, fjord og by? Så er Dakotavej 49 et rigtig godt bud. Feriehuset byder på plads til 6 personer samt 1 hund, som alle kan nyde en afslappende ferie i havnebyen Hvide Sande. Byhuset har brændeovn og vildmarksbad samt udebruser i sommerhalvåret.

Hyggeligt feriehus med brændeovn

Sommerhuset er renoveret i 2021 og har en dejlig stue. Her kan I varme jer ved brændeovnen, mens I ser en spændende film i fjernsynet. Sommerhuset har danske tv-kanaler.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode værelser, som alle er indrettet med komfortable dobbeltsenge. Her kan I samle ny energi til morgendagens aktiviteter efter en oplevelsesrig feriedag.

Sommerhusets badeværelse er udstyret med gulvvarme, og her er desuden både vaskemaskine samt tørretumbler.

Dejlig have med plæne og terrasse med vildmarksbad

Feriehuset ligger på en skøn plænegrund, hvor der er god plads til sjov og leg for børnene. Fra køkkenet har I direkte udgang til have og dejlige terrasser med vildmarksbad. Der er også udebruser i sommerhalvåret. Her kan I nyde et lækkert grillmåltid, inden turen går til stranden, hvor I kan se den smukke solnedgang.

Ferie i Hvide Sande nær Vesterhavet og butikker

Feriehuset er godt placeret i Hvide Sande, hvorfra I kun har 700 meter til stranden og Vesterhavet. Her kan I gå lange ture ved vandet, mens børnene bygger sandslotte eller flyver med drager.

Den nærmeste indkøbsmulighed ligger 800 meter fra sommerhuset. De lokale butikker og hyggelige restauranter ligger også i gåafstand fra sommerhuset. Her kan I bl.a. købe friskfanget fisk til aftensmaden, eller nyde det på en god restaurant med udsigt til slusen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 1.029
Renoveret / Byggeår:2021 / 1965

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...