Ny og moderne feriebolig med el-ladestik og gratis varme

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 230, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4320
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Denne lækre, nybyggede feriebolig på Langsand, er beliggende tæt på slusen i Hvide Sande samt Ringkøbing Fjord. På havnen i Hvide Sande finder du forskellige shoppingsmuligheder, restauranter og den smukke hvide strand indenfor få minutters gang.

Har familiens el-bil også brug for at få ladet batterierne, er her mulighed for at oplade den i el-ladestikket, mens familien nyder en dejlig dag på stranden. Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Hyggelig og moderne feriebolig med gratis varme

Dette nydelige feriehus er beliggende ved den gamle fjordhavn og tæt på Hvide Sandes lystbådehavn. Den afskærmede terrasse er sydvendt, og her kan I nyde de varme sommerdage og aftener på husets havemøbler og liggestole. På terrassen er det også muligt at nyde en lækker aftensmad lavet på husets gasgrill, imens I kan nyde synet af solen, der går ned i Vest. 

Det lille hyggelige hus er den perfekte ramme om spil, leg og masser af hygge og afslapning. I denne lyse og moderne indrettede feriebolig er der plads til fire personer, og her skal du ikke betale for fjernvarmen. Udover de 4 personer, som huset kan rumme, er det også tilladt at medbringe familiens bedsteven med på ferie, nemlig kæledyret. 

Derudover får du lynhurtigt internet, så der er også mulighed for at holde kontakten med dem derhjemme eller lave en familiehyggeaften foran tv’et med en skål popcorn, som er til stor glæde for store og små.

Badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine

De to soveværelser er med trælaminat gulve og det ene soveværelse har en lækker, stor dobbeltseng (180 x 200), og det andet soveværelse er indrettet med to enkeltsenge (80 x 200)

Det lyse og lækre badeværelse er med gulvvarme, hvilket er dejligt på de lidt råkolde efterårsmorgener. På badeværelset finder I også den kombinerede vaskemaskine/tørretumbler, så I har altid rene håndklæder klar til næste dags strabadser på stranden.

Tag cyklerne med og nyd naturen på to hjul

Fra ferielejligheden er der ikke langt til Hvide Sandes centrum med masser af shoppingmuligheder. Her er et væld af spisesteder og den smukke, hvide sandstrand ligger tæt på centrum. I kan også gå eller cykle en tur rundt på havnen og kigge på de forskellige fiskekuttere, mens I nyder en lækker is.

Nyd en dag på stranden med badning og leg, byg jeres egen drage eller forsøg jer med surfing. På Ringkøbing Fjord er der masser af aktiviteter for hele familien: Her kan I surfe, forsøge jer med stand up paddling eller prøve kræfter med vandski og wakeboarding på kabelbanen, som I kan tilgå via fjordstien på cykel eller gåben. Sommerhuset ligger også blot et stenkast fra den gamle Tyskerhavn, hvor fjordfiskerne sejler ud med deres garn for at fange fisk. Her kan I gå imellem de gamle redskabshuse og mærke stemningen fra Hvide Sandes ældre dage.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset F4320

D.
sagde , Danmark

Dejligt nyt ferie hus ! Ikke en finger at sætte på det.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...