Moderne feriebolig i Hvide Sande med gratis varme

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 141, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4339
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Nær Tyskerhavnen og slusen i Hvide Sande ligger dette skønne feriehus til 4 personer på Langsand 141. Herfra har I ikke langt til de lokale butikker, lækre restauranter og det brusende Vesterhav. Ferieboligen er opført i 2022 og byder på en lys og indbydende indretning. Det er tilladt at medbringe op til 2 hunde på jeres ferie. Kører I på ferie i el-bil kan I uden besvær lade bilen op igen.

Charmerende beliggenhed i Hvide Sande

Ferieboligen er beliggende i det gamle havneområde ”Tyskerhavnen”, hvor fjordfiskerne i gammel tid holdt til. Området har et autentisk og charmerende miljø med både gamle og nye huse, og fra feriehuset har I kun et par hundrede meter til slusen, hvor der er rig mulighed for lystfiskeri.

Hvide Sande er en hyggelig, lille havneby med et bredt udvalg af butikker, restauranter og caféer med udsigt til vandet.

Det brusende Vesterhav ligger 1,2 kilometer fra ferieboligen, hvor I kan nyde en lun sommerdag med fødderne i vandkanten og samle muslingeskaller.

Skønt feriehus med moderne indretning

Den skønne feriebolig er bygget i 2022 og fremstår lys og indbydende med en komfortabel indretning. Her vil I hurtigt føle jer godt tilpas. Feriehusets samlingspunkt er stuen, som indbyder til mange hyggelige stunder med familien.

De 4 sovepladser er fordelt på 2 gode værelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. På det andet værelse finder I 2 enkeltsenge.

Det lyse badeværelse er udstyret med gulvvarme, og her er også en vaskemaskine.

Aftenhygge på den afskærmede terrasse

Den afskærmede terrasse er perfekt til en hyggelig grillaften efter en oplevelsesrig feriedag på Vestkysten. Her står både havemøbler, liggestole og grill klar til jer, så I skal blot sørge for et lækkert stykke kød.

Som et ekstra plus er der mulighed for at oplade elbilen ved sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4339

DK
D.
sagde , Danmark

Lækkert lille varmt og lyst hus med alt hvad man skal bruge på ferien.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, modernes Ferienhaus in ruhiger Lage. Sehr gute Ausstattung, sehr sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr modern eingerichtet. Es ist alles da was man für einen Urlaub braucht und es ist alles sauber und ordentlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...