Moderne feriehus på Langsand i Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Langsand 234, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4340
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Langsand 234 i Hvide Sande ligger dette moderne feriehus, som er opført i 2022. Her er plads til 4 feriegæster samt 2 hunde, som kan nyde en afslappende ferie ved Vestkysten. Ferieboligen ligger i gåafstand fra de lokale butikker og restauranter i havnebyen. Vesterhavet ligger 1,2 kilometer herfra, så det er også en oplagt mulighed at gå en tur ved de brusende bølger.

Hyggeligt feriehus til 4 personer

Ferieboligen på Langsand 234 danner den perfekte ramme for jeres næste ferie. Her er plads til 4 gæster, som kan fordele sig på de 2 gode soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, mens I på det andet værelse finder 2 enkeltsenge.

Feriehuset er opført i 2022 og fremstår derfor særdeles lyst og indbydende. Her er en skøn atmosfære, og I vil hurtigt føle jer godt tilpas. Samlingspunktet i feriehuset er alrummet, som består af køkken og stue i ét. Her kan I tilbringe mange hyggelige timer – og kommer der en regnvejrsdag, kan I bruge dagen på sofaen, mens I ser danske tv-kanaler.

På det lyse badeværelse er der gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler.

Autentisk havneområde og skøn terrasse

Fra opholdsrummet har I udgang til den sydvendte, afskærmede terrasse, som indbyder til hyggelige stunder på en varm sommerdag. Som afslutning på en begivenhedsrig feriedag kan I tænde op i grillen og nyde et lækkert grillmåltid.

Feriehuset ligger i et skønt område med både nye og gamle huse. Her vil I opleve en autentisk stemning, hvis I går en tur i området ved ”Tyskerhavnen”, hvorfra de lokale fjordfiskere i hundrede år har sejlet ud på Ringkøbing Fjord.

Vil I selv prøve kræfter med fiskeriet, så er slusen i Hvide Sande et populært sted blandt lystfiskere. Hvis ikke I fanger jeres egen fisk, så kan de købes i en af de mange fiskebutikker i byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4340

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes, kleines Standhäuschen, optimal für zwei Erwachsene und zwei Hunde.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes kleines Ferienhaus das bsp.für zwei Erwachsene, zwei Kinder und einen Hund ausreichend Platz bietet. Unser Yorkshire Happy,hat sich jedenfalls Pudelwohl gefühlt. Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. Das Bad mit der begehbarer Dusche und dem großen Waschbecken lässt keinen Luxus vermissen. Kalte Füße gibt es nicht einmal im Winter, dank der tollen Fussbodenheizung. Und es sind ausreichend Kerzenhalter vorhanden für hyggelige Winterabende. God ferie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut Sehr schön

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...