Hyggeligt sommerhus i Hvide Sande med smuk udsigt

4
icon
icon
icon
icon

Søndergade 66, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4442
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Standvandspa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Højt beliggende på en lækker klitgrund ved indgangen til Hvide Sande, ligger dette hyggelige sommerhus på Søndergade 66. Feriehuset har flere dejlige terrasser med gode læforhold, så solens stråler kan nydes hele dagen rundt om sommerhuset. Sommerhuset har sin egen wellnessafdeling med spabad, og udendørs finder I en saunatønde med fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord.

Bo i Hvide Sande

Kunne du godt tænke dig at være i gå-afstand fra både hav og by, så skulle du måske leje dette hyggelige sommerhus. Feriehuset ligger ved indgangen til den hyggelige fiskerby Hvide Sande. Her er gode indkøbsmuligheder, mange små specialbutikker, hyggeligt havnemiljø og gode restauranter. Køb din friske fisk ved kajen eller i en af de velassorterede fiskeforretninger i byen. Fra sommerhuset er der kun et par minutters gang til Ringkøbing Fjord og til Vesterhavet.

Wellness afdeling

Dette charmerende og hyggelige sommerhus har plads til 6 personer i 3 soveværelser. Her er 3 soveværelser med komfortable dobbeltsenge. Fint badeværelse med bruseniche og gulvvarme, vaskemaskine og tumbler.

Herudover er der en stor wellness afdeling i sommerhuset, som først og fremmest domineres af det store lækre boblebad, hvor I sagtens kan være 4 af gangen. I denne afdeling er der også bruser og et ekstra gæstetoilet. Boblebadet er et såkaldt standvandsspa, d.v.s det ikke skal tømmes, når det ikke benyttes. Wellnessafdelingen er også udstyret med gulvvarme.

Stuen er hyggeligt indrettet med gode møbler, brændeovn og godt lysindfald fra de store vinduespartier og står i åben forbindelse med køkkenet. I køkkenet er der opvaskemaskine, køleskab med fryser og mikroovn. I sommerhuset råder du over en gratis trådløs internetforbindelse.

Gode terrasser

Find din yndlingsterrasse alt efter vindretningen. Her kan du altid finde en plads med læ, hvor du kan nyde et glas vin og hyggeligt selskab. Eller du kan nyde den fine udsigt rundt omkring på grunden, jo højere du kommer op, jo smukkere. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Et af sommerhusets absolutte highlights finder I udendørs på den skønne klitgrund. Her er nemlig en saunatønde, hvorfra I har en helt fantastisk panoramaudsigt til Ringkøbing Fjord.

Som et ekstra plus er der lademulighed til el-biler ved sommerhuset. Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4442

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirkliches gemütliches Haus mitten in den Dünen. Die vielen Sitzmöglichkeiten rund ums Haus bieten bei jedem Wetter und jedem Sonnenstand einen perfekten Platz! Die nahe gelegene Hauptstraße ist quasi nicht zu hören und in der Fasssauna verbringt man schöne Abende mit Blick auf den Fjord!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit 4 erwachsenen Personen für 2 Wochen in einem schönen Ferienhaus. Die Lage zur Nordsee und zum Fjord war sehr kurz, ca. 7 min Fußweg. Der Blick aus der Faßsauna über den Fjord hat uns gut gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbare Aussicht durch die großen Fenster, Himmel, Wolken, Sonnenaufgang, das Meer. Egal bei welchem Wetter das Gefühl, mitten in der Natur zu sein. Gemütliches helles Haus, ganz nah am Strand! Besten Dank für die wunderbare Zeit!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 2.063
Renoveret / Byggeår:2021 / 1952

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...