Skønt og moderne feriehus til 4 personer og 1 hund

5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 153, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4476
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne sommerhus er beliggende på en naturgrund på Langsand i Hvide Sande. Herfra er der blot et stenkast til Tyskerhavnen og Ringkøbing Fjord. Det moderne sommerhus kan rumme 4 personer samt 1 hund, og det er derfor muligt også at medbringe sin bedsteven på ferien. Ankommer I i el-bil, er det muligt at lade den med sommerhusets ladestik, I skal blot selv medbringe et kabel.

Hyggeligt sommerhus med moderne og lys indretning samt hems

Det moderne sommerhus er lyst og indbydende indrettet med komfortable møbler. I køkkenalrummet med stue kan I samles om madlavning og hygge. Fra det store vinduesparti kan I sidde i sofaen eller ved spisebordet og nyde udsigten ud over Langsand. Om aftenen kan I samles til filmhygge og streame diverse film via feriehusets Chromecast.

På badeværelset er der både vaskemaskine og tørretumbler samt gulvvarme, så I om vinteren også kan holde fødderne varme. I sommerhuset er der 2 soverum med dobbeltsenge samt hems over disse værelser, hvor man kan trække sig tilbage og slappe af.

Nyd udsigten fra den åbne og afskærmede terrasse

Fra alrummet er der udgang til sommerhusets åbne og afskærmede terrasse. Her kan I sidde i læ og nyde morgenkaffen med udsigt til Langsand og Tyskerhavnen. Det er også muligt at tilberede en lækker middag på sommerhusets grill, og om sommeren kan I slå jer ned i sommerhusets havemøbler og nyde middagen på terrassen.

Fra feriehuset er der blot 1,2 kilometer til Vesterhavet, hvor I kan gå lange ture langs vandkanten, og hunden kan boltre sig i både sandet og vandet. Her kan I bygge sandslotte og samle mange flotte sten. Er I til fart over feltet, kan I også prøve forskellige vandsport. Hvis I vil handle ind til filmhygge og fælles madlavning, ligger de lokale købmænd blot 1 kilometer fra sommerhuset.

Besøg Tyskerhavnen og gå en tur langs Fjordstien

Blot få meter fra det hyggelige sommerhus ligger den såkaldte Tyskerhavn. Her kan I gå langs kajen og kigge på de forskellige både og joller. Herfra sejler fjordfiskerne ud med garn for at fange fisk, og er I heldige, kan I måske købe friskfanget fisk direkte ved kajen.

Fra Tyskerhavnen kan I følge den smukke Fjordsti hen til Kabelparken, hvor I kan prøve både vandski og wakeboard. Det er også muligt at slå sig ned på en bænk og se på de mange dygtige sportsudøvere.

På Søndersiden i Hvide Sande er der et hav af shopping muligheder og restauranter. Her kan I gå en tur ved havnen og kigge på de forskellige fiskekuttere, imens I kan nyde en lækker is.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4476

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, sauberes Ferienhaus mit allem was man braucht. Hochwertige Ausstattung. Toll Lage. Zu Fuß direkt am Fjord und in 5 Minuten in Hvide Sande und an der Nordsee. Zu Zweit ist dieses Haus perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben eine schöne Woche zu zweit mit unserem Hund in Langsand 153 verbracht. Die Lage zum Zentrum von Hvide Sande ist toll, auch wenn das Haus auf der anderen Seite der Brücke liegt.
Das Ferienhausgebiet ist neu und modern angelegt,das Haus selbst bietet alles was man für einen reibungslosen Urlaub benötigt. Alles ist modern und freundlich eingerichtet, super sauber und die Internetverbindung super schnell.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus befindet sich in einem, ich vermute, altem Fischerdorf. Es gibt in der Umgebung kleine Häuser, die nicht mehr genutzt werden, aber darauf hindeuten. Wenn irgendwann alles bebaut ist, dann ist hier ein erholsamer Urlaub für alle möglich. Uns hat es gut gefallen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, stengulv med gulvarme i stue, stengulv med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...