Rummeligt og indbydende feriehus til 6 personer og et husdyr

5
icon
icon
icon
icon
icon

Kaniavej 37, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4488
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Kaniavej 37 ligger på en hyggelig og rolig villavej midt i Hvide Sande by. Her kan I bo 6 personer, og I kan ovenikøbet medbringe jeres firbenede ven. Huset er ikke traditionelt som andre sommerhuse bygget i træ, men i stedet et flot og velholdt murstenshus. Med feriehusets centrale beliggenhed i Hvide Sande, er det nemt for jer at komme rundt til fods eller på cykel og derfor lade bilen stå i husets carport.

Velholdt og hyggeligt sommerhus med brændeovn

Kaniavej 37 har et stort boligareal på 152m², som er godt udnyttet. Feriehuset er i ét plan, hvilket bestemt er meget behageligt for en børnefamilie. I vil helt sikkert føle jer hjemme her fra første øjeblik, da dette stenbyggede feriehus, ikke blot byder på en hyggelig atmosfære, men også en masse velvære. Samlepunktet her er det smukke køkken, som har alt, hvad du kender hjemmefra. Ovenlysvinduet lukker masser af lys ind, så rummet fremstår meget større. I vil helt sikkert bruge meget tid her, enten med at lave mad sammen eller nyde en hyggelig aften med spil ved det store spisebord.

Stuen er desuden et stort, lyst rum med mange vinduer og behagelige siddepladser. Her kan du krølle dig sammen med et tæppe på sofaen sammen med din yndlingsbog, mens du kan høre træet knitre i brændeovnen i baggrunden. Der er 3 store soveværelser med dobbeltsenge til rådighed, hvor I alle kan få en god nats søvn. For at I kan starte dagen i ro og mag og uden stress om morgenen, er der to badeværelser med behagelig gulvvarme i dette feriehus. Derudover sørger husets vaskemaskine og tørretumbler for rent og tørt vasketøj.

Feriehus med en skøn indhegnet have og dejlig terrasse

Haven på Kaniavej 37 er afskærmet af en hæk, men den er også helt indhegnet, så jeres firbenede ven kan færdes frit rundt på den store plænegrund. I har meget privatliv her og kan sidde uforstyrret på terrassen og nyde solen, eller slutte aftenen af ​​med en hyggelig og lækker grillmiddag.
I kan parkere bilen i carporten, og hvis det regner, kan I komme tørt ind i huset fra bilen, idet indgangspartiet er overdækket. Under carporten er også et lille havebord, hvor I kan nyde en kop kaffe om morgenen.

Besøg Hvide Sande centrum og nyd en dejlig middag

Blot 700 meter fra feriehuset ligger forskellige supermarkeder, hvor I hurtigt på gåben kan klare dagens indkøb. Selve Hvide Sande centrum ligger blot omkring 15 minutters gang fra huset, og her vil I finde et hav af shoppingmuligheder, fiskebutikker, restauranter og en masse andre butikker. Besøg en af restauranterne og nyd jeres mad med den smukkeste udsigt over Hvide Sande havn.
Ønsker I selv at gøre et forsøg på at fange aftensmaden, er slusen ved Hvide Sande et populært lystfiskerspot for turister. Her kan I fange forskellige fisk i havnen og tilberede dem på grillen. Har I ikke held med fangsten, kan I besøge et af vores mange røgerier og købe friskfanget fisk med hjem.
Det er en selvfølge, at man skal besøge Vesterhavet, når man er i Vestjylland. Fra sommerhuset er der blot 800 meter til Vesterhavet, hvis I følger de markerede stier over klitterne og hedearealerne. Her kan I tilbringe mange timer og slippe både de små og hunden løs.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4488

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Einrichtung des Hauses ist super. Sowohl die Küche als auch die Zimmer sind geschmackvoll eingerichtet. Besonders hat uns der Garten gefallen. Unser Schäferhund konnte sich stressfrei bewegen,ohne daß wir ständig aufpassen mussten. Dieses Haus kann man für einen erholsamen Urlaub unbedingt empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das ist ein tolles Haus am ende einer Straße man kann zu Fuß zum Einkaufen,ist in 10 min mit dem Fahrrad im Zentrum.Die Ausstattung es Hauses ist super alles was man braucht für die kleinen und großen ist gesorgt.Nette Nachbarschaft. Wir kommen wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben eine Woche im Februar in diesem tollen großen Haus verbracht und waren wirklich sehr zufrieden! Für uns (2 Erwachsene, 2 Kinder (10 & 1 Jahr)) super groß, schön sauber und die Kinder haben sich über das viele Spielzeug gefreut!
Wir als Eltern haben uns bei allen Wetterlagen die Woche über sehr über den Hauseingang vom Carport aus gefreut und sind dank der Überdachung immer trockenen Fußes rein gekommen!
Wenn die Sonne scheint ist es im Garten und auf der Terrasse sehr schön! Da kann man tolle Grillparties veranstalten!
Stühle und der Tisch in der Küche konnten auf 10 Personen erweitert werden! Geschirr, Töpfe und Pfannen sind genügend da! Auf dem Induktionsherd hat uns das Kochen sehr viel Freue bereitet!
Abgesehen davon ist das Haus super energiesparend! Da wir inklusive Heizung buchen konnten, hatten wir lediglich 25€ Strom obwohl sämtliche Geräte und Licht an waren.
Wir können es nur empfehlen und kommen sehr gern wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:152 / 868
Byggeår:1977

Køkken:

Køleskab, fryser (200 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pilleovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...