Skøn ferielejlighed centralt i Hvide Sande til 8 personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Troldbjergvej 4, 1. sal, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4524
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
975 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den skønne og charmerende ferieby Hvide Sande ligger denne skønne ferielejlighed på Troldbjergvej 4 på 1. sal. Ferielejligheden blev bygget i 1971, men er sidenhen blevet renoveret i 2023 og fremstår moderne og lys. Ferielejligheden ligger lige over en fiskebutik, og med kort adgang til både stranden og havnen i Hvide Sande.

Her er I desuden velkommen 8 personer med jeres 2 kæledyr til en mindeværdig ferie ved Vesterhavet.

Lys lejlighed med fjernvarme og plads til 2 hunde

Den hyggelige ferielejlighed er velindrettet og passer perfekt til en eller to familier der gerne vil nyde en ferie sammen. Her er I placeret centralt med 800 meter til havet og en kort gåtur over broen til Hvide Sandes byliv.

Med 175 m2 er der god plads til 8 personer og 2 kæledyr, som sammen kan nyde et skønt opholdsrum med fjernsyn og et afslappende sofaområde. Et funktionelt køkken til at klare dagens måltid og opvaskemaskine til at klare opvasken. Her er der desuden også en 80 liter fryser. Ferielejligheden er præget af et lyst indtryk fra de mange store vinduer, som byder solskinnet indenfor.

I de koldere måneder er denne lejlighed især oplagt, da den billige fjernvarme bliver brugt, og I vil derfor have mulighed for at kunne holde varme omkostningerne nede.

Når det er tid til at sove, er der her – 4 soveværelse, hvoraf 3 værelser har dobbelt seng og det sidste værelse har 2 enkeltsenge og sørger for en god og komfortabel nats søvn. Om morgen kan I nyde badeværelsets gulvvarme, så I ikke skal fryse fødderne.

2 skønne lukkede terrasser med grill

Tilhørende ferielejligheden er der 2 tagterrassen, som I kan nyde når vejret tillader det. Her er det oplagt at spise et lækkert grillmåltid, spille et brætspil eller nyde solens stråler. Her er der nemlig både havemøbler og liggestole, som I kan benytte i det gode vejr.

Begge terrasser er lukket og afskærmet, så I kan sidde i fred for de passerende mennesker på gaden. Her har I desuden udsigt til området og havnen, hvor man kan se de mange mennesker der forsøger at fange en fisk.

Central placering i charmende Hvide Sande

Med en placering midt i Hvide Sande vil I bo meget centralt. Her er der 800 meter til stranden, hvor I kan nyde Vesterhavet og den skønne sandstrand. Derudover bor I blot en kort gåtur over broen i Hvide Sande fra de mange spændende butikker, lækre restauranter og sjove oplevelser.

Derudover bor I ovenpå en af byens fiskebutikker, så I har derfor nem adgang til frisk fisk hele dagen. Det kan I jo nyde til frokost eller aftensmad.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4524

DE
D.
sagde , Deutschland

Diese wunderschöne Wohnung befindet sich in belebter Lage in Hvide Sande, unweit der Hvide Sande Rogeri.Zu jeder Zeit kann man vom Wohnzimmer oder Terrasse die Schiffe im Hafen beobachten. Alle Zimmer sind großzügig und mit viel Ablagefläche ausgestattet.in der Küche kocht man mit Induktion und findet auch hier alles was das Herz begehrt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine riesige Ferienwohnung, die perfekt für zwei Familien ist. Die Ausstattung ist großartig, es hat uns an nichts gefehlt. Die Nähe zum Hafen und zum Strand laden zu entspannten Spaziergängen ein. Wir würden sofort wieder Urlaub in der Ferienwohnung machen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist auf dem neuesten Stand und frisch renoviert. Das betrifft auch die Ausstattung- insbesondere die Küche war ein Fest! Es fehlte an nichts und das Kücheninventar ist qualitativ hervorragend gewesen! Bad ist klein aber komfortabel und die übrigen Räume allesamt modern und sehr puristisch aber gemütlich eingerichtet. Zwei Dachterrassen sind der absolute Luxus und zudem ein moderner Gasgrill und eine gemütliche Outdoor Lounge. Einziges Manko ist der stetige Geruch der Räucherei nebenan, weil man einfach ständig Appetit auf leckeren Fisch bekommt!!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 0
Renoveret / Byggeår:2023 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...