Byferie i moderne hytte på havnen i autentisk miljø

4
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 16, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4545
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Byferie midt i Hvide Sande. Bo i denne hyggelige og moderne hytte på havnen og få en ferie, som du garanteret vil huske. Med fjorden i baghaven og den lille havn er stemningen både ægte og autentisk. Langs fjorden kan du gå eller cykle med den lille sti hen til kabelbanen og hygge dig i cafeen eller forsøge dig på vandski og surfbræt. Er du lystfisker er der på havnen og molerne rigtig mange muligheder for at smide snøren ud.

Hold byferie som du sikkert aldrig har gjort det før

Denne lille hyggelige hytte danner den perfekte ramme for en byferie i dejlige og rolige omgivelser. Hytten har plads til i alt 4 personer; 2 på den rummelige hems og 2 personer i det lille værelse. Det kombinerede køkken og opholdsrum er dejligt indrettet og hver kvadratmeter er udnyttet optimalt. Her kan I hygge jer sammen året rundt, den indbyggede varmepumpe sørger for behagelige temperaturer både sommer og vinter. Og så er strømforbruget oven i købet gratis.

Hyg dig på terrassen og nyd aktiviteten på havnen

Huset har udgang mod syd til en fin lille terrasse, som er møbleret og her er naturligvis også et par liggestole og en grill til de gode sommeraftner. Findes der noget bedre, end at sidde på terrassen med familie eller venner, – et glas køligt hvidvin og friskfanget fisk på grillen? Det skulle da lige være en slentretur i de skønne omgivelser, en snak med de lokale fiskere på havnen, og tur på stranden ved solnedgang med det smukke Vesterhav som baggrund.

Nyd stemningen på både lystbådehavnen og den autentiske fiskerihavn

Hytten ligger lige ved den lille “Tyskerhavn” som stadig er hjemsted for et aktivt jollefiskeri på fjorden. Øst for hytten er der anlagt en rigtig dejlig lille lystbådehavn, som er hyggelig året rundt, men som især er skøn en sommeraften når det summer af liv. Du bor selvfølgelig også centralt i forhold til indkøb og ikke mindst stranden og Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4545

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns persönlich gefällt die Lage hier am kleinen Hafen. Hier trifft Altes und Modernes so gut zusammen. Sehr "Hygge".

DK
D.
sagde , Danmark

Fint og hyggeligt hus. Lidt slidte møbler- især spise og sofabord.
Gode senge. Køkkenudstyr kunne trænge til en gennemgang.
Dejligt ophold.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren įn den Sommerferien mit ei ner 4-köpfigen Familie in dem Ferienhaus. Das erste was uns bei der Ankunft sehr gut gefallen hat es gab einen privaten Parkplatz, der direkt neben dem Haus gesetzt ist sodass man sich keine Sorgen um das Auto machen sollte. Als wir ins Haus kamen, war alles so wie in den Bildern gezeigt wird. Die Küche war sehr gut ausgestattet, Kaffeefilter, Schneidebretter, neuer Backofen und ein sehr breiter Tisch, den wir nicht nur zum Essen benutzt haben sondern auch zum Spielen… das war wichtig für uns denn wir sind leider in einer Woche angereist,an der das Wetter sehr regnerisch war und wir die Zeit im Haus verbringen mussten. Die Klimaanlage hat sehr gut funktioniert. Das WLAN lief einwandfrei, sowie der Fernseher mit deutschen Sendern. Das Wasser aus dem Wasserhan war galsklar und konnte somit auch perfekt als Trinkwasser genutzt werden.Es war sogar ein Staubsauger zur Verfügung. Trotz des schlechten Wetters uns des starken Windes war es im Häuschen sehr still und angenehm. Insgesamt sind wir sehr zufrieden und empfehlen das Ferienhaus weiter.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...