Luksus feriehus med panorama udsigt over Hvide Sande og fjorden

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon
Dakotavej 43, Hvide Sande - Søg på husnr. F4549

På toppen af en klit i den nordlige ende af Hvide Sande, finder I dette smukke og utrolig smagfuldt indrettede feriehus. Herfra har man det flotteste view udover Hvide Sande by og Ringkøbing fjord, som ligger ca. 500 meter fra huset. 

Gennemført og smagfuld indretning i kvalitetsmaterialer

Hvis man leder efter et feriehus udover det sædvanlige – og sætter pris på en ferie i smagfulde omgivelser, er dette et rigtig godt valg. Huset er opført i 2019 og virkeligt smukt indrettet i gode kvalitetsmaterialer, både inde og ude.
Køkkenafdelingen er flot og praktisk indrettet med alt, hvad man klan tænkes at have brug for på en dejlig ferie – naturligvis opvaskemaskine, mikroovn m.m. – og en vinkøler.

Det store åbne opholdsrum, som indeholder både køkken, spisestue og stue med sofa-hjørne, har store panoramavinduer mod øst, hvor den storslåede udsigt ”kommer helt ind i huset”.

Der er plads til 6 feriegæster her i dette unikke feriehus på Dakotavej 43 i Hvide Sande, fordelt i 3 soverum.

Her er også 2 smagfuldt indrettede badeværelser, samt vaskemaskine og tørretumbler

Nyd den smukke panoramaudsigt, – og solopgangen fra toppen af en klit 

Her, på en klit, er der både læ- og sol-spots hele vejen rundt om huset, og man kan være ugeneret udenfor, selvom huset ligger på toppen af en klit. Her er dejlige terrasser – delvis overdækkede og åbne og med lækre lounge havemøbler, som virkelig indbyder til skønne aftner med blik over den travle fiskeri- og turistby – og den smukke fjord. – Alt imens man har Vesterhavets brusen og salte duft i baggrunden.

Oplev Hvide Sande – havnen, byen, fjorden og Vesterhavet

Mulighederne for spadsereture i området her er mange.  – En tur til Vesterhavet, kun 650 m væk, er jo altid fantastisk og afvekslende. Turen går igennem det smukke uspolerede hede- og klitlandskab. Lige nedenfor bakken mod øst, ligger Hvide Sande by, som til hver en tid byder på mange spændende oplevelser. En tur til havnen er i særdeleshed en garanti for oplevelser. Her kan man opleve en fiskeriauktion, se de indkomne kuttere eller bare nyde livet på havnen, evt. fra en cafe eller restaurant.

Ringkøbing Fjord, ca. 500 m. væk, byder på en lidt anden og mere rolig natur, ideal til surfing m.m.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:122 / 1.856
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...