Luksusferiehus med panoramaudsigt over Hvide Sande og fjorden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Dakotavej 43, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4549
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På toppen af en klit i den nordlige ende af Hvide Sande finder I dette smukke og utrolig smagfuldt indrettede feriehus. Herfra har man det flotteste view udover Hvide Sande by og Ringkøbing Fjord, som ligger ca. 500 meter fra huset. I ‘baghaven’ ligger heden, klitterne, stranden og Vestehavet – alt sammen kun en kort og smuk gåtur fra ferieadressen.

Gennemført og smagfuld indretning i kvalitetsmaterialer

Hvis man leder efter et feriehus udover det sædvanlige og sætter pris på en ferie i smagfulde omgivelser, er dette sommerhus et rigtig godt valg. Huset er opført i 2019 og virkeligt smukt indrettet i gode kvalitetsmaterialer, både inde og ude.

Køkkenafdelingen er flot og praktisk indrettet med alt, hvad man klan tænkes at have brug for på en dejlig ferie – naturligvis opvaskemaskine, mikroovn m.m. – og en vinkøler.

Det store åbne opholdsrum, som indeholder både køkken, spisestue og stue med sofa-hjørne, har store panoramavinduer mod øst, hvor den storslåede udsigt og solopgangen ”kommer helt ind i huset”.

Der er plads til 6 feriegæster her i dette unikke feriehus på Dakotavej 43 i Hvide Sande, fordelt på 3 soverum.

Her er også 2 smagfuldt indrettede badeværelser samt vaskemaskine og tørretumbler

Nyd den smukke panoramaudsigt – og solopgangen fra toppen af en klit 

Her på klitten er der både læ- og sol-spots hele vejen rundt om huset, og I kan ugeneret nyde udelivet, selvom huset ligger på toppen af en klit. Her er dejlige terrasser – delvis overdækkede og åbne og med lækre lounge havemøbler, som virkelig indbyder til skønne aftner med blik over den travle fiskeri- og turistby – og den smukke Ringkøbing Fjord – Alt imens I har Vesterhavets brusen og salte duft i baggrunden.

Udebruseren kan benyttes fra april til november, hvor du kan skylle sand og salt fra og tage en afkøling på en varm sommerdag.

Oplev Hvide Sande – havnen, byen, fjorden og Vesterhavet

Mulighederne for spadsereture i området er mange. En tur til Vesterhavet, kun 650 m væk, er jo altid fantastisk og afvekslende. Turen går igennem det smukke uspolerede hede- og klitlandskab. Lige nedenfor bakken mod øst, ligger Hvide Sande by, som til hver en tid byder på mange spændende oplevelser.

En tur til havnen er i særdeleshed en garanti for oplevelser. Her kan I opleve en fiskeriauktion, se de indkomne kuttere, gå på shopping eller bare nyde livet på havnen, fx fra en café eller restaurant.

Ringkøbing Fjord, ca. 500 m fra sommerhuset byder på en lidt anden og mere rolig natur, ideal til surfing m.m.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4549

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus, das man uneingeschränkt weiter empfehlen kann. Es ist alles vorhanden was man sich wünscht. Der Außenbereich lässt keine Wünsche offen. Ein direkter Zugang zur Düne ist toll. Die Lage und die Aussicht ist unübertrefflich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt perfekt, ruhig am Ende einer Sackgasse mit fantastischem Blick über den Ringkøbing Fjord. Die Ausstattung ist phänomenal mit Dusch WCs in beiden Bädern, einer Sonos Anlage im Wohnzimmer und einem Quooker in der Küche für kaltes Mineralwasser sowie sofort verfügbares kochendes Wasser.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhige Lage. Top modernes Haus mit allem Komfort. Geschützte Terrasse, bequeme Betten, stilvoll eingerichtet. Perfekt ausgestattet.uneinsehbares Haus/ Terrasse. Hell.

Weg über die Düne zum Strand etwas steil und schmal, nicht mit einem Bollerwagen oder sehr kleinen Kindern machbar. Aber zum spazieren gehen grundsätzlich schön.

Alles im allem perfekt. Wir würden jederzeit wieder buchen!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:122 / 1.856
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...