Lækker ferielejlighed med fantastisk beliggenhed i centrum af Hvide Sande

5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 133 1. sal, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4590
2 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne spændende ferielejighed, som ligger tæt på Ringkøbing Fjord, indbyder til en skøn ferie tæt ved centrum af Hvide Sande. I lejligheden kan i være to personer og nyde hinandens selskab på den delvist overdækkede, sydvendte terrasse. Her kan i tage familiens hund med og nyde dagene ved fjorden eller på den smukke sandstrand.

Moderne ferielejlighed med lynhurtigt internet

Ferielejligheden på Langsand 133 1.sal er lyst indrettet med moderne møbler og interiør. I lejligheden er der tørretumbler, vaskemaskine og opvaskemaskine, hvilket gør ferien lidt nemmere.

I ferielejligheden, som er på 50 kvm, er der et lækkert badeværelse med gulvvarme,  put de våde håndklæder fra dagens strandtur i vaskemaskinen, så er der rene håndklæder til næste dag. Soveværelset har 180 cm brede dobbeltsenge. Derudover er der et stort opholdsrum kombineret med køkkenet. Her er der rig mulighed for at tilberede aftensmaden i fællesskab og nyde et dejligt glas vin, mens maden simrer på induktionskogepladen.

Der er danske tv kanaler og lynhurtigt internet i ferielejligheden.

Dejlig sydvendt altan med behagelige havemøbler

Nyd en dejlig sommeraften på den delvist overdækkede terrasse, mens maden tilberedes på grillen. Måske i selv har fanget fisken ved molen eller været forbi hos en af byens fiskebutikker, som har friskfanget fisk hver dag. Eller læg jer i liggestolene med en god krimi, mens i lytter til lyden af vesterhavets brusen.

Hvide Sande indbyder til ferieoplevelser i naturen

Ferielejlighed ligger centralt placeret midt i Hvide Sande og Ringkøbing Fjord nåes indenfor få minutters gang. Her kan i gå en dejligt tur langs stien helt tæt på fjorden og den smukke natur. Eller prøv en af områdets mange vandsportsaktiviteter. Her er der rig mulighed for at surfe, forsøge jer på kabelbanen eller leje en kano.

På havnen i Hvide Sande, som ligger i kort gåafstand, er der rig mulighed for at shoppe i byens mange butikker, og efterfølgende slukke tørsten og sulten på byens restauranter og cafeer.

Kære hundeejer : 1. sal har en ståltrappe med små huller på trinene, som kan give risiko for skader på jeres hund.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4590

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt gut und es war alles super! Eine Verdunkelungsmögkichkeit im Schlafzimmer wäre wünschenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wohnung ist sehr sehr modern und gemütlich eingerichtet , mit viel Liebe zum Detail hygge . Es fehlte uns an nichts.
Die Aussicht ist auch wunderschön. Man kann auf 2 Terrassen sitzen .
Wir sind rundrum zufrieden und kommen auf jeden Fall wieder .

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine schöne Wohnung für 2 Personen um ein paar Tage Urlaub zu verbringen mit allem was man so braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:50 / 200
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...