2-personers feriehytte i smuk natur direkte ved fjorden

4
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 26, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4717
2 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Moderne feriehytte i autentisk byggestil centralt beliggende i smuk natur nær den hyggelige fjordhavn, Tyskerhavnen. Med den centrale beliggenhed har I både indkøbsmuligheder, gode spisesteder og fiskepladser tæt på.

Hyggelig og charmerende feriehytte til 2 personer

Den fine fiskerhytte på 35 m2 er det perfekte match for parret, der trænger til en lille pause fra hverdagen og værdsætter skøn natur og råhygge i det vestjyske. Det fine sommerhus er hyggeligt indrettet med varme toner og naturlige materialer. I huset er der et flot badeværelse, fint køkken og en hyggelige stue, hvor I om aftenen kan hygge jer med en god film. Og udenfor er der en dejlig lille terrasse, hvor I kan nyde morgenkaffen, de varme solskinstimer og senere slutte aftenen af med et veltilberedt måltid på grillen.

I huset finder I opvaskemaskine og en energibesparende varmepumpe.

Nyd den smukke vestjyske natur ved Ringkøbing Fjord

Feriehytten ligger ned til Ringkøbing Fjord, så I har de smukkeste naturomgivelser omkring jer. Og lige ved feriehytten ligger den lille fjordhavn, Tyskerhavnen, hvor lokale fjordfiskere stadig ligger til. Så her kan I nyde et autentisk fiskermiljø og måske fange et par friske fisk. Nær huset ligger også en lystbådehavn og fjordstier, hvor I kan kan nyde smukke sommeraftnerne langs vandet.

Feriehus med central beliggenhed i Hvide Sande

Feriehytten har samtidig en central beliggenhed i Hvide Sande, så I har nemt ved at komme ud og handle ind. Havnen ligger heller ikke langt herfra, og udover fiskermiljøet kan I her opleve spændende butikker og spisesteder. Nyd et lækkert måltid med lokale specialiteter på en café, og efterfølgende kan I købe en lækker is ved en af de omkringliggende isbutikker, hvilket kan nydes fra molen på den skønne strand eller kaj, mens solen går til køjs.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4717

DK
D.
sagde , Danmark

Alt er ok, men der mangler TV2

DE
D.
sagde , Deutschland

Von dem kleinem Ferienhaus war ich begeistert.Für mich als Single war reichlich Platz.Die Lage am "Gammel Havn" war sehr originell.Die Umgebung war sehr ruhig.Mit dem E-bike ist in Hvide Sande alles schnell zu erreichen.Die Einrichtung war gut,besonders die Küche
Die Abwicklung über Esmark war sehr professionell.

DE
D.
sagde , Bremen

Gemütliches und neu renoviertes Fischerhäuschen direkt im Tyskehaven am Ringköbing Fjord.

Das Haus bietet alles was das Herz begehrt – eine gut ausgestattete Küche, ein modernes Bad und eine kleine, aber feine Sitzecke.

Bei gutem Wetter kann auf der Terrasse die Sonne genossen werden !

Nein absolut nicht. Die Küche war super ausgestattet, man hatte alles was man braucht. Generell war das Haus sehr sauber und gemütlich eingerichtet.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...