Stilfuld ferielejlighed midt i Hvide Sande med gratis strøm

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mamrelund 6 2. C, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4756
4 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter en ferieadresse tæt på alting? Så er denne flotte ferielejlighed til 2-4 personer i Hvide Sande lige noget for jer. Indretningen er moderne og stilfuld med alle praktiske nødvendigheder. I får en fantastisk udsigt ud over den charmerende fjordhavn, og både centrum og stranden ligger kun få minutters gang væk. Der er desuden gratis strøm!

Moderne ferielejlighed med fantastisk udsigt over fjordhavnen

Med ferieadresse på Mamrelund 6 er I garanteret en skøn ferie i stilfulde omgivelser. Den moderne indretning har alt, hvad ferien har brug for, og lejligheden har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så feriedagene bliver så ukomplicerede som muligt.

I har det charmerende havnemiljø lige uden for vinduet, og I kan nyde den flotte udsigt fra sofaen ligegyldigt vind og vejr. Ferielejligheden har en god og stabil internetforbindelse, så I kan surfe på nettet på den medbragte elektronik. En ekstra bonus er, at strømforbruget er inkluderet i lejeprisen – så I behøver ikke tænke på ekstra omkostninger i jeres ferie.

Fra den flotte stue er der udgang til den østvendte terrasse, som giver jer en fantastisk udsigt ud over den charmerende fjordhavn, som har en helt speciel atmosfære med de små fiskekuttere, der lægger til ved kajen. Der er også en lille vestvendt terrasse ved indgangen, så I kan følge solen rundt hele dagen.

Lejligheden har 1 soverum med dobbeltseng – og så er der 2 sovepladser i stuen, hvor sofaen kan slås ud til en dobbelt soveplads.

Unik beliggenhed midt i Hvide Sande kun få minutters gang fra alting

I får en helt unik beliggenhed i den hyggelige havneby Hvide Sande, og her ligger alt i gåafstand fra feriehjemmet.

Kun 150 meter væk finder I byens centrum med masser af fine forretninger, gode spisesteder, og hyggelige caféer og bagerier, hvor der både kan købes kage, nybagte rundstykker til kaffen, og lækre softice med krymmel.

Fortsætter i gåturen et par minutter, kommer I ned til molen og den direkte opgang til stranden. Her kan I gå lange ture langs vandet, tage hunden med på badetur og overvære de smukkeste solnedgange fra klittoppene.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4756

DK
D.
sagde , Danmark

fin beliggenhed gå afstand til alt fint med elevator

DK
D.
sagde , Danmark

Lejligheden er perfekt mangler ingenting, skøn udsigt over fjorden og den lille lokal havn, dejlig med siddepladser og spisebord, fint badeværelse, synes dog den er lidt trang hvis man er 4 personer da det er sovesofa i stuen. Vi har kun været 2 personer og kommer gerne igen.

DK
D.
sagde , Danmark

Godt indrettet. Der er hvad der skal være

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...