Stilfuld ferielejlighed midt i Hvide Sande med gratis strøm

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
2418
Mamrelund 6 2. C, Hvide Sande - Søg på husnr. F4756
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter en ferieadresse tæt på alting? Så er denne flotte ferielejlighed til 2-4 personer i Hvide Sande lige noget for jer. Indretningen er moderne og stilfuld med alle praktiske nødvendigheder. I får en fantastisk udsigt ud over den charmerende fjordhavn, og både centrum og stranden ligger kun få minutters gang væk. Der er desuden gratis strøm!

Moderne ferielejlighed med fantastisk udsigt over fjordhavnen

Med ferieadresse på Mamrelund 6 er I garanteret en skøn ferie i stilfulde omgivelser. Den moderne indretning har alt, hvad ferien har brug for, og lejligheden har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så feriedagene bliver så ukomplicerede som muligt.

I har det charmerende havnemiljø lige uden for vinduet, og I kan nyde den flotte udsigt fra sofaen ligegyldigt vind og vejr. Ferielejligheden har en god og stabil internetforbindelse, så I kan surfe på nettet på den medbragte elektronik. En ekstra bonus er, at strømforbruget er inkluderet i lejeprisen – så I behøver ikke tænke på ekstra omkostninger i jeres ferie.

Fra den flotte stue er der udgang til den østvendte terrasse, som giver jer en fantastisk udsigt ud over den charmerende fjordhavn, som har en helt speciel atmosfære med de små fiskekuttere, der lægger til ved kajen. Der er også en lille vestvendt terrasse ved indgangen, så I kan følge solen rundt hele dagen.

Lejligheden har 1 soverum med dobbeltseng – og så er der 2 sovepladser i stuen, hvor sofaen kan slås ud til en dobbelt soveplads.

Unik beliggenhed midt i Hvide Sande kun få minutters gang fra alting

I får en helt unik beliggenhed i den hyggelige havneby Hvide Sande, og her ligger alt i gåafstand fra feriehjemmet.

Kun 150 meter væk finder I byens centrum med masser af fine forretninger, gode spisesteder, og hyggelige caféer og bagerier, hvor der både kan købes kage, nybagte rundstykker til kaffen, og lækre softice med krymmel.

Fortsætter i gåturen et par minutter, kommer I ned til molen og den direkte opgang til stranden. Her kan I gå lange ture langs vandet, tage hunden med på badetur og overvære de smukkeste solnedgange fra klittoppene.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4756

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Kan kun anbefale andre at kigge på lejligheden super dejligtSkønne udsigt til den lille inderhavn og kig over fjorden skøn solopgang fra terrassenSoverum:1
Bolig-/Grundareal:67 / 1.000
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...