Charmerende og godt beliggende hus i Hvide Sande 200 m fra havet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Stormgade 24, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4923
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Stormgade 24 i den sydlige del af Hvide Sande finder I dette charmerende byhus, med en hel fantastisk beliggenhed. Her er kun 200 meter til én af Vestkystens flotteste sandstrande.

Nyd den gamle bydel og det oprindelige Hvide Sande. Parker bilen og oplev Hvide Sande til fods. Det hele er indenfor rækkevidde.

Dejligt lyst og velindrettet hus med 2 badeværelser

Med hele 2 badeværelser og 8 sovepladser fordelt på 4 soverum, er huset ideelt til den store familie, eller til to familier, som ønsker at holde ferie sammen.

Huset er af flere omgange renoveret og fremstår i dag lyst og indbydende. Hjertet i huset er det lyse opholdsrum med stue og køkkenafdeling. Her er selvfølgelig alt, hvad man har brug for til mange mennesker – bl.a. 180 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

Opholdsstuen er lys og indbydende, og på de lidt køligere dage, kan man lade sig dumpe ned i sofaen med en kop kaffe og en god bog.

Vaskemaskine og tørretumbler i huset gør det nemt at pakke til al slags vejr.

Lukket have med Vesterhavet i baggrunden

Huset her ligger på en dejlig, helt lukket grund. Her kan man roligt lade børnene og familiens firbenede venner lege frit, alt imens man nyder solens stråler, havets salte duft og konstante brusen i baggrunden.

En hyggelig og veltilberedt grillmiddag på terrassen, mens man ser solen farve aftenhimlen orangerød over klitterne, må være den ultimative nydelse og afslapning.

Oplev Hvide Sandes charme og mærk Vesterhavet

Her i Danmarks vestligste fiskeriby, hersker en autenticitet og virkelighed, som man ikke kender mange steder. Oplev stemningen og de lidt ældre huse her, som bærer præg af det barske liv, her var for år tilbage.

Det er noget særligt at bo i denne by, hvor det fascinerende – og til tider barske – Vesterhav ligger lige i udkanten af byen.
Byen er fuld af oplevelser – en tur på havnen er altid interessant. Oplev også en fiskeriauktion og byens mange butikker og restauranter.
Hvis I er til vandaktiviteter, ligger feriehuset tæt på Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, hvor der blandt andet er gode muligheder for at surfe. 
 
 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset F4923

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr schön ausgestattet, gerade was die Küchenausstattung angeht! In keinem Ferienhaus bisher hatten wir so reichlich Geschirr und Kochutensilien und einen so großen Kühl-/Gefrierschrank! Für unsere Bedürfnisse perfekt! Auch die durch Türen getrennten Schlafbereiche sind für einen Urlaub mit der ganzen Familie ideal!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liebevoll ausgestattet mit allem was man braucht. Vor allem die Lage ist sehr gut Stadt und Strand nach. Rund um ein sehr schön Haus. Wir würden es das kommende Jahr wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet viel Platz, ist sehr gemütlich und ansprechend eingerichtet. Auch die Küche ist gut ausgestattet. Wir haben uns hier mal wieder sehr wohl gefühlt.
Ausserdem ist die Lage des Hauses perfekt Auf der einen Seite ist man sofort im Ort und auf der anderen Seite sofort am Strand und in den Dünen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:172 / 608
Renoveret / Byggeår:2009 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...