Eksklusiv ferielejlighed til 6 pers. ved fjorden, hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Langsand 114 St., Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4931
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Langsand 114, i kanal-feriebyen ved Tyskerhavnen og lystbådehavnen. Her bor I midt i Hvide Sande by – og oplever fiskerbyen ”indefra”.  Ferielejligheden her har en unik beliggenhed – på kanten af fjorden – og kun en kort spadseretur fra det fascinerende Vesterhav.

Langsand – langs vand, er en flot ferieby med kanaler, opført i 2020. Lejlighederne her er kendetegnet ved et nærområde med små kanaler og en helt speciel maritim stemning.  

Lys og smagfuld indrettet lejlighed med 2 badeværelser

Lejligheden er flot og smagfuldt indrettet i skandinavisk stil. Her er plads til 6 personer og familiens hund, – fordelt på 3 lyse soverum, heraf 2 med hver en dobbeltseng og et værelse er med 2 enkeltsenge.

Her er hele to flotte badeværelser, hvoraf det ene er med badekar, hvor man rigtig kan lade sig forkæle, måske efter en lang dag i klitterne og ved vandet.  

Det kombinerede spise- og opholdsrum er stort og lyst indrettet i eksklusive materialer. I den moderne og veludrustede køkkenafdeling har I alt, hvad der er nødvendigt til en vellykket ferie, herunder fryser og opvaskemaskine. Gulvene er flot lys træ-laminat.

Stuen er hyggelig indrettet med store panoramavinduer mod syd, som giver et fantastisk lys – og man får nærmest solopgangen og marinamiljøet ”helt ind i stuen”.

I lejligheden findes også vaskemaskine, som gør det ment at pakke let – til alt slags vejr.  

Nyd fjorden og den fantastiske stemning fra den store terrasse mod vandet

På den store, sydvendte og delvis overdækkede, terrasse lige udenfor stuen – og i vandkanten – kan man virkelig nyde naturen og fiskerbyen Hvide Sande her.

Køb gerne friskfangede fisk på havnen af de lokale fiskere til grillen – eller fang dem selv. En aften her på terrassen med god mad – og god vin, med solnedgangen og havets salte duft, må være den ultimative nydelse og afslapning og balsam for krop og sjæl.

Her i Hvide Sande oplever I det autentiske miljø ved lystbådehavnen og Æ Tyskerhavn, som i årtier har været landingsplads for fjordfiskeriet. Det er noget særligt ved denne by, hvor det fascinerende – og til tider barske Vesterhav ligger lige i udkanten af byen.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4931

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes Ferienhaus mit zentraler Lage zum Bäcker und Geschäften sowie zum Strand

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus/Wohnung besteht aus einem großen Wohn-, Essbereich. mit relativ großer Küchenzeile, desweiteren aus drei Schlafzimmern und zwei Bädern. Alles sehr schön eingerichtet. Desweiteren ist im Eingangsbereich ein kleiner Schuppen.
Parkmöglichkeit vorm Haus ideal. Die Terrasse ist groß und mit Gartenmöbeln gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles was ein Haus dieser Größe braucht
Sehr gute Lage
Top

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 200
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...