Hyggelig lystfiskerhytte beliggende centralt i Hvide Sande

3.5
icon
icon
icon
icon

Æ Gammel Havn 13, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4933
4 pers.
Antal personer
1300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Moderne hytte på Tyskerhavnen i Hvide Sande. Hytten er bygget i stil med de gamle redskabshuse, der også ligger i området. Beliggenheden er perfekt for lystfiskeren, der kun har kort afstand til fiskepladsen herfra.

Oplev miljøet og livet på havnen i Hvide Sande

Tæt på en af Hvide Sandes gamle fjordhavne “Tyskerhavnen” er en del af de oprindelige små redskabshuse blevet fjernet og erstattet af moderne små søde feriehytter. Dette skønne feriehus på 35 m2 har plads til 4 feriegæster og er bygget i samme stil som de gamle redskabshytter. Et godt valg hvis du er lystfisker eller blot synes om det hyggelige og autentiske område.

Den hyggelige og moderne hytte er indrettet med et godt soveværelse med dobbeltseng samt 2 sovepladser på hemsen. Hytten har også et pænt og funktionelt badeværelse med bruser. Praktisk indrettet køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse med stuen. Stuen er indrettet med gode møbler og fladskærm. Fra køkkenalrummet er der udgang til den hyggeliste lille terrasse, hvor I kan nyde solen og eventuelt de friskfangede fisk, efter de har været en tur på grillen. 

Feriehytte med central placering i hjertet af Hvide Sande

I området, hvor I bor, kan I gå en skøn tur på den hyggelige lystbådehavn eller en tur langs fjordstien, som fører ned til Kabelbanen og surfpladsen, West Wind Nord. Afprøv dine talenter på kabelbanen eller få undervisning af professionelle instruktører på surfpladsen eller tag badetøjet med og tag en dejlig dukkert i det lune vand. Hvis I derimod går mod syd, vil I først blive mødt af fiskestænger på molen og slusen. Går I derimod længere mod syd, bliver I mødt af de lokale caféer og butikker. Nyd et lækkert måltid med lokale specialiteter på en café, og efterfølgende kan I købe en lækker is ved en af de omkringliggende isbutikker. Isen kan I nyde ved molen på den skønne sydstrand eller på havnekajen, mens solen går ned.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4933

DE
D.
sagde , Deutschland

Das schöne Häuschen im Fiskehus Stil liegt direkt mit einem wundervollen Blick auf den Tyskehavn. Es ist liebevoll eingerichtet und bietet für 2 Personen genug Platz. Es gibt die Möglichkeit mit 4 Personen darin zu wohnen.
( Wir waren uns allerdings einig, dass es uns dafür zu eng wäre.
Ich war sehr glücklich mit der Ausstattung der Küche. Wir kochen immer gerne und hatten deshalb noch etwas eigenes „Werkzeug“ dabei, das man aber nicht unbedingt gebraucht hätte.
Es sind kuschlige Betten und wir haben dort geschlafen wie Babys in Mamas Schoß.
Auch der große Hund hatte ein schönes Plätzchen bekommen und sich sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines Ferienhaus mit Traumblick über den Ringköbing Fjord.
Ruhig gelegen, gute Betten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines süßes Ferienhaus, was für 2 Personen völlig ausreicht.
Ist mit allen wichtigen Dingen ausgerichtet.
Tolle Lage, man hat direkten Blick auf den Tyskerhavnen.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:35 / 100
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...