Dejligt maritimt sommerhus på Hummelbovej

3
icon
icon
icon

Hummelbovej 31, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F5336
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige og velholdte feriehus ligger på Hummelbovej lige udenfor Hvide Sande i et flot og meget roligt område på en stor hedegrund. Huset ligger i gåafstand til Hvide Sande og indkøbsmuligheder. Huset er på 89 m2 med plads til 6 personer. Et godt valg til en større børnefamilie.

Flot maritim indretning

Sommerhuset er opført i klassisk sommerhusstil med træbeklædt facade og træterrasse. Indvendigt er træværket og de synlige loftsbjælker malet hvide. Det skaber i kombination med de rå trægulve og rustikke elementer i interiøret en god og luftig atmosfære i huset. Rundt i hele huset finder du små maritime elementer, som passer godt til husets placering mellem fjord og hav. Huset er desuden indrettet komfortable møbler og i rolige farver – og her er god plads til jeres lille familie. Husets leverum, stue og køkken i åben forbindelse, gør det nemt at være sammen, selvom børnene spiller i stuen og der laves mad i køkkenet.

Planløsningen i huset byder derudover på tre rummelige soveværelser og ét badeværelse. Vaskemaskine er tilgængelig.

Oplev området

Sommerhuset har en rigtig god beliggenhed på den vestjyske hede, som i kan nyde fra træterrassen. Efter mange timer i solskinstimer på terrassen kan I slutte dagen af med en gåtur ved stranden, som ikke ligger langt fra huset. Indenfor korte afstande finder I mange gode ferieaktiviteter.  Bare 1,5 km fra huset ligger den lille hyggelige havneby Hvide Sande, som byder på en masse gode indkøbsmuligheder og aktiviteter for hele familien. Her er der både surfplads og kabelpark, hvor I kan prøve kræfter med vandski på fjorden. Huset ligger samtidig tæt på naturstien til Søndervig og kun en kort og særdeles smuk gåtur fra stranden. Du har derfor rig mulighed for at opleve naturen samtidig med, at du udforsker området.

Det siger vores gæster om sommerhuset F5336

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine tolle Mischung aus alt und neu. Sehr gemütlich eingerichtet. Toller Ausblick vom Bett/Schlafzimmer aus. Recht einsam gelegen und trotzdem sind Leuchtturm und Ortskern zu Fuß zu erreichen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr hygge, gut, hochwertig und umsichtig eingerichtet in toller Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schön gelegenes Haus. Es ist hell und gemütlich eingerichtet, hervorragend geeignet für einen gemütlichen Urlaub zum Entspannen. Durch die zwei Terrassen kann man den ganzen Tag die Sonne genießen und bei schlechtem Wetter bringt der Kaminofen weitere Gemütlichkeit.
Wir haben fürs nächste Jahr wieder gebucht und freuen uns schon jetzt darauf.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 3.789
Renoveret / Byggeår:2019 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...